Makeup lektion

Hej! Idag var det en chilldag, vi hade introduktion det vart lite knasigt på morgonen för dom hade bytt klassrum utan att jag å sofia visste det så vi väntade utanför med nathalie och sen öppnade dom efter en kvart, då fick vi lära oss om färger, grundläggande färger och så. Sen hade vi en timmes rast då gick jag med freja till ica och köpte sallad igen och pepsi, och så hälsade jag frida sen gick jag till skolan och åt lunchen med freja, hiba och finicia som jag blev vän med idag! Vi garvade åt olika saker, snackade om allt möjligt och vi åt lunch samtidigt! Sen hade jag och freja make up lektion, det var sjukt kul vi fick anteckna först om olivserie, neutralserie, rosaserie sen fick vi sminka varandra så jag sminkade christina och freja sminkade mig, och christina sminkade freja, och vi fick lägga bas och sen i slutet fick vi lära oss att pudra bästa sättet! Vart jätte nöjd över sminkningen och det var Christina också!
Idag då har jag nagel lektion i ungefär fyra timmar sen har vi lunch och sen har vi svenska, hoppas vi får våra bärbara idag oxå!
Nu, ska jag gå och tvätta håret och sen ska jag leta efter kläder o så, you know girlstuff ;)

lite planer

tjohej, ska byta om till mjukisar och en tröja, sen ska jag nog mysa i min säng. Idag började jag kl 9 och kom 2 min försent hade största problemet imorse så det var det som fick mig och komma 2 minuter sen och dessutom så stog det på schemat att vi skulle ha tradition & utveckling klassrum nordan , och jag gick runt och letade efter nordan tills denise sa till mig att det låg i mistralen. Så jag väntade utanför med denise och jade, men dom öppnade inte förrens 25 minuter senare. Sen hade vi lunch så jag, freja och hiba drog till ica och köpte varsin sallad sen så gick vi till skolan och åt för vi orkade inte sitta nånstans i centrumet och vi hade endå en timmes rast. Sen hade vi hårstylist där vi lärde oss lite mer om hår och hur man tar hand om sitt hår bra osv, sen fick vi handmassage av några andra elever från ring 1, det va så jävla skönt. Imorgon börjar jag 8.30 och då kommer jag gå på hantverk introduktion sen 2timmars rast och sen kommer jag ha makeup lektion i 2 timmar och 30 minuter, och på fredagen kommer jag ha nagel lektion i 4 timmar, och kommer ha 1 timmes rast och sen svenska i en timme och 20minuter och jag tror att vi kommer få våra skåp och bärbara. Och helgen vet jag inte vad jag ska göra , vara med nån typ kevin eller selma, eller plugga kanske. Sen nästa helg kommer jag kanske vara med bästis♥ och sen nästnästa helg så kommer jag gå på tacos & filmkväll hos serine :D party party party!!!!
 

printscreens

Dom hade lagt ut en video från ung08 idag, och man ser mig. Har markerat med rött där vart jag står på första bilden :*


Sista bilden är bild på hur det såg ut från himlen ner, fan vad röjj! Fan vad grymma vi var som jobbade på ung08, e så stolt över mig och dom jag jobbade med, tänk er att vi jobbade för att fixa såhär mycket folk!
So prooouud... ♥

nause - mellow ♥

Lyssnar på Nause - Mellow, älskar låten bara för att den påminner mig om min sommar, eller snarare mitt regnlov.. Typ som alla fester, min fest, nya människor, dagarna med kevin, när jag var med selma, ung08-träffarna med helperserna, ung08, nya minnen, min födelsedag med familjen, när jag slutade grundskolan, och mycket mer hemliga grejjer. Allt som har hänt under sommaren, men låten påminner mig om hela året, bara bra minnen inte dåliga såklart för dom har redan gått rakt in i papperskorgen å existerar inte längre haha! ;)
Btw, vi kommer få datorer i skolan tror jag får den nu på fredag eller kanske imorgon, och vi kommer få vårat skåp oxå men tror det blir nog på fredag, hyyyyype !
Nu ska jag drömma lite innan jag somnar på riktigt, och så ska man upp om 7 timmar! Godnatt!♥

hejhopp

hejhopp, det var ett tag sen jag bloggade. Saknade liiite att blogga men endå inte, bloggar för att jag har fått några meddelanden om att jag borde blogga, and now i'm here! Idag hade jag matte det gick inte så bra som jag trodde, ganska svår matte värre än i grundskolan och är så sur över det att det flesta som finns i matteboken har jag aldrig lärt mig förut, eller ens sett det förut. Så kommer nog behöva extra stöd i matte som vanligt, typ ämnet jag hatar mest av allt men älskar när det är lätt och roligt! Tror nog det är så för alla... Sen hade vi engelska och vi fick göra en diagnos ena uppgiften var ganska lätt och dom andra var lite mer svårare, men gud vad jag måste kämpa i 3 år nu, är så nervös och jag känner redan att jag börjar stressa i onödan, sen hade vi 2 timmars rast då jag och freja och några andra drog på restaurang och käkade, sen gick jag och freja till mälaren och där hade vi teori i idrott, sen fick vi gå och kolla på var vår gympa hall ligger, sen fick vi dra hem. Har sovit i några timmar och vaknades av att min farmor var hos mig, min bror, hans flickvän och min brorsas son. Imorgon börjar jag 9 och sen tror jag att vi ska ha nagel lektion, smink lektion eller hårstylist lektion. Vet inte vilken grupp jag är i, för det vart lite komplicerad med det. Ska sova nu, godnatt! Sakna inte mig för mycket ♥

Viktigt ämne.

Jag har tänkt igenom en sak i flera timmar. Varför måste alla lärare prata om att mobbning osv är inte tillåtet? Men när dom väl ser en person bli trakasserad så säger dom antingen "Ignorera" eller så bryr dom sig inte som om ingenting har hänt. Detta är ju faktiskt en anledning till att vissa elever skolkar pågrund av att dom inte trivs i skolan, mobbning / utfrysning är ju anledningen. Håller ni inte med? Jag har sett med mina egna ögon och även JAG har gått igenom det, när man blir trakasserad eller mobbad, så vänder alla lärare ryggen mot en, och det hjälper verkligen inte att man går till kuratorn för där blir man behandlad som om man är mobbaren.. Som t.e.x. man pekar vilka som trakasserar en,men det enda kuratorn gör är ett möte med dom men vad händer efteråt? Man blir 100x värre mobbad. Om någon lärare läser min blogg eller något sådant, jag säger bara en sak, ni slösar så himla mycket tid och energi på att stå och babbla om att alla ska trivas, men inte 80% av eleverna i skolan trivs inte för dom är utanför hela tiden. Till er som bryr sig om alla som blir mobbad som jag, gå ett steg fram och prata med den personen som är mobbad, skit i utseendet för att den blir mobbad pågrund av dens utseendet, alla är ju unika, hade alla sett likadana ut hade det varit kaos, det är ju det som är så fint med olika utseendet, eller hur?
Och till er som mobbar, hoppas ni känner igen er hur svårt dom mobbade har det, att gå till kuratorn dag in och dag ut, ni får dom och må psykiskt dåligt, är det så ni vill att människor ska må? Men när ni mår dåligt, då vill ni bara gråta, men dessa som mår psykiskt dåligt pågrund av att dom blir behandlade illa dom gråter dag ut och dag in. Kolla på er själva, blir ni perfekta personer för att ni klagar på andras misstag eller utseende? Blir ni verkligen det!?
- Svaret är nej, ni blir bara sämre och sämre personer. Ni borde lära er att om ni mobbar andra, ni kommer inte långt. Den dagen folk skrattar åt er, den dagen är det ett tecken på att ni är dom "Losers" i andras ögon, just so you know it!
Vad är meningen med att mobba ens? Vill ni vara andras förebilder? Visa det på ett bra sätt och inte genom att mobba andra och skaffa personer som är precis som ni. Om jag bara kunde umgås med alla mobbare för en dag, så hade jag viljat förändra dom genom att visa att man ska behandla alla som man själv vill bli behandlad.
Hoppas ni förstår vad jag vill komma fram till.
Ni som blir mobbade, jag har själv varit mobbad utan anledning faktiskt, men jag är inte mobbad längre, jag kan inte heller säga att folk hatar mig för hata är ett starkt ord och jag har inte gjort något frukansvärt att jag är så himla hatad. Visst, kanske folk är avundsjuka på mig, på något dom inte har, därför "hatar" folk mig. Men ogilla är ett bättre ord tycker jag! Man kan inte hata om man inte känner personen man kan ogilla dens utsida kanske insida om man känner, men inte hata förrens man har gått ÖVER gränsen då man kan BLI HATAD.
- Ja, ni som är mobbade, stå för era åsikter, visa att ni är så mycket bättre än dom, bara så att ni vet bara för att ni är mobbade betyder det inte att ni är dåliga det betyder att ni är så mycket högre än dom mobbarna!
Tänk er, när ni gungar en person då har alla olika fart, vissa har lägre fart och andra höga fart, ni är dom som har högt fart och mobbarna är dom som har lägre fart! ;)
Glöm aldrig att ni duger för andra, kanske inte JUST för dom, men varför hata så himla mycket när man kan älska?!
Och tänk såhär, om man är mobbad är det för att dom som mobbar en, dom VET att man är bättre att man inte håller på som dom gör. Därför klankar dom ner på en, bara för att man ska tro att det är så man vinner "vänner" och uppmärksamhet. Man kan göra så bra saker så att man kan få vänner och uppmärksamhet på ett bra sätt. För man vill ju inte vara en av dom personer som det går massa dåliga ryktén om, eller hur? Man vill ju vara andras förebilder och man vill få uppmärksamhet på ett bra sätt och bra ryktén om sig.. Men mobbarna får bara dåliga vänner som hamnar i grupptryck tillslut, förstör sig själva, och förstör sin personlighet!
Det som dödar dig, gör dig bara starkare! ♥
 

bästa dagarna 14-18aug

 Har haft dom bästa dagarna, varit med julle, sulle, oboy, michelle, erwin, victor, erick, michelle, camila, astrid, david, bryan, nigina, moa, nour, hussam, sara, jennifer, josefine, denice, lars, chilenaren, chilenarens kompis, clarre, abi, merre, kevin, carlos, jorge, selma, karla, carolina, anthony, carlos, felicia, nicolas, samed, daniela, najib, johannes, jordy, enock, arvid, nayomi, michelle, felicia, linnea S, linnea A, maitham, thanet, louise,isabella, emma, isak, dennis, isak, jasse, sevan, ismail, hundessa, noor, nours 3 tjejkompisar sen var det var några fler jag inte kan namnet på!
Haft så himla kul och träffat nya personer, älskar ung08 asså!! :D
Foto

I Miss You, The 0ld You, The New One Sucks.

Uppdateringen har varit upp och ner. I Lördags var jag med Kevin tror jag, sen söndags åkte jag till flygplatsen o hämtade min pappas släkting. I måndags började jag jobba i ung08 vi fick bygga runt , jag stog vid receptionen och gav massa kontaktlistor och ackredeteringar sen fick jag sätta upp affischer vid fönstret, för polisen skulle vara där så jag skulle täcka så att man inte skulle se in. I Tisdags jobbade jag i 6 timmar sen träffade jag maria och beatrice, sen mötte jag min lillkusin sen fotografen tog bild på mig o min kusin sen jag med anthony. Sen träffade jag några här o där, sen var jag kvar med victor, michelle, camila, michelle,bryan, david, anthony, jorge, erick, jorge's kompis, carlos och en till. Vi dansade, sen dom tog bilder på oss, sen var vi med på ung08's-tv. Sen gick vi hem runt 11-tiden. Jag kom hem typ halv 1, och jag somnade direkt. Igår jobbade jag 6 timmar igen, jag fick ha ganska mycket rast för det var lugnt vid receptionen, så jag var mest med sara och hussam, sen stog vi vid telia tältet där jag, hussam och sara dansade. Sen så var vi med Daniela oxå, sen vid 8 skulle sara, daniela och hussam gå och jobba för klubben som är 16+ öppnades igår det var sjukt bra musik och bra människor, var med felicia sen så kramade jag isak o dennis oxå som var där , sen fick jag vara säkerhetsvakt vid ingången ungefär, för man kunde se igenom staketet och folk ville kolla in, starta bråk eller skicka varandras legg till sina kompisar, de va sjukt kul för en kille sa till mig "Tagga härifrån yao", sen jag svarade "Vänta tills jag hämtar vakterna!" Sen man kunde se igenom o han sprang fort som fan hahaha, men idag ska jag förhoppningsvis vara med victor på klubben tror jag...
Ska dra nu, måste platta håret o fixa mig extra noga :D

underbara dagar ♥

Underbar dag igår!

Hade så underbart igår, vi hade så himla roligt och det var hur mysigt som helst. Jag och min barndomsvän Kevin, hade inte träffats på 11 år kanske mer eller 2 år mindre. Men endå, vi klickade direkt precis som när vi umgicks när vi var småa, dock så pratar vi om lite mer "allvarliga saker" för när vi var småa han skulle alltid jaga mig, och vi irriterade varandra haha! Haha vi hade så roligt, vi satt på en brygga vid vattnet och pratade, vi önskade oss någonting och kastade läppglans i vattnet, skämtade oxå, vi kollade på vattnet, vi skrattade, vi dansade, vi satt och hade en paraply ovanför oss, sen påväg tillbaks hem , fick jag rida på hans rygg sen gick vi in i ett trähus där vi låg på en bänk o pratade, vi tog bilder, och allt, sen fick jag rida på hans rygg igen, sen han lärde mig shuffla, sen han lämnade enda hem till mig, vi hade så sjukt kul! Love you :D Vi ska träffas imorgon och på lördag igen! För på Söndag fyller han år o då åker han hem! :( Men tror vi ska träffas nästa vecka igen typ en hel vecka!♥
Ska checka Facebook, chatta lite sen ikv tror jag att min bror ska komma hit och vi ska äta korv med bröd , hoppas ni har det bra! E sjukt lycklig :)

Printscreens

Min killkompis hittade en video på youtube när vi va på den dära festivalen efter min födelsedagsfest den 28:e Juli 2012.
Sen jag kollade och jag såg mig där när jag dansade och pratade med några killkompisar!
Så jag har printscreenat eftersom mina kompisar glömde fota när vi dansade och massa sånt. Som sagt alla gjorde ju en ring runt om mig för att "fira" mig typ, så man ser i videon när dom hoppar och skriker och så ser man mig gå ut från ringen där jag skrattar, sen ser man när Victor kramar mig, och när jag pratar med David.

love life

Chattar med en underbar kille! Så det är därför uppdateringen har varit upp och ner, har snackat med han i flera dagar och i flera timmar haha, det är så himla mysigt o snacka med honom speciellt när han var min bästavän när vi var småa och vi blev igen efter flera år eftersom vi hittade inte varann på facebook, så vi ska träffas snart igen, är sjukt lycklig , han får mig o må bra!!! :D Igår var vi hos min brorsas flickväns mamma, vi åt där och sen snackade jag i tele med pau, sen somnade jag på soffan. Sen drog vi hem runt 12, o sen kom jag hem och snackade med min bästavän haha jag o han vi snackade i 3 timmar! :D Imorgon ska jag hämta några paketer sen på tisdag ska jag träffa alla från ung08 , för ung08 börjar snart och jag ska ju jobba där!
Men ska sticka nu, pusshej

Berättar allt från min fest1 och fest2 - 28 juli

Vaknade 10, sen laddade jag ner lite låtar och snackade med några. Sen duschade jag i 1 timme och 30 minuter, sen så kom min kusin hem till mig och hämtade blockchoklad, så jag o hon vi kokade så att chokladen skulle smälta. Sen typ 3 kom Nigina och lockade mitt hår och hämtade massa jordgubbar, och la eyeliner. Sen innan 5 kom micke och sandra och jag fick presenter, och massa kramar haha! Sen blev jag kittlad så jag var tvungen och låsa in mig i toaletten bara för att dom kittlade mig 3 mot 1 haha! Sen gick jag till lokalen för Nigina skulle hem och byta om och hämta Moa,sen inne i lokalen så hade vi fett kul , och sen senare typ halv 6 började folk trilla in och jag gick o hämtade Dennis o Isak vid tb, så dansade jag i 4 timmar ungefär, och tog bilder med allt å alla typ, sen klockan 8 slutade det, den fick sluta tidigare så jag och nigina, pierre, ulugbek, moa, isak, dennis, micke, sandra, drog till en festival i Fittja, där allting var tråkigt i början så jag och Nigina, och moa började dansa där vid sjön och med musik på, o tog bilder. Sen så gick vi in där vid publiken o det fanns många som hypade där, o där hittade jag alla mina killkompisar haha!! Så vi var där, och när dom såg mig, så bad dom mig stå mitten av ringen och dom applåderade och skrek massa saker och fick massa kramar, och vi dansade, asså känslan var OBESKRIVLIG, hade svin kul med mina killkompisar! :D sen, jag och victor vi gick hem med bryan , erick och typ david och juan. för nigina och moa gick hem innan o jag stannade kvar med victor eftersom vi bor nära varann, jag sa till victor " ta hand om mig haha" så han gjorde det xD gillar inte o vara ute med så många personer eftersom dom flesta är fulla och man vet aldrig så jag var med victor och alla dom, överallt. Dom skjöt upp massa fyrverkerier när jag stog i ringen, asså det var så kul. Jag är lycklig, bästa födelsedagspresent även om inte alla mina vänner var med så vet jag att ni finns i mitt ♥ och jag hade med er överallt , promise !♥♥
 
Har mera bilder, men orkar inte lägga in allihopa, sorry :**

Shopping via internet.