Fyfan vad jag mår bra!!

Har nyss kommit hem från nordens största modevisning, och det var awesome.En känd bloggare vid namn Foki log mot mig. Blev så glad och hon är jättesöt, såg när hon tog bilder på sig också! Sen såg jag Kilian från Ung&Bortskämd det var sjukt nice! :)
 
Stod vid entrén på Stora Catwalken och delade ut tidningar så att dem kunde se när showerna började, vi hade bara 15minuters lunchrast. Det var sjukt trevliga människor, kunde inte sluta le, jag lovar hade kramp i kinderna för att jag log så himla mycket, haha. Det enda jag gjorde var att t.e.x. öppna dörrarna, stänga dörrarna, välkomna dem och säga hejhej, modevisning börjar nu, och såvidare.Gav dem tidningar, log, hälsade och sådant. Eller så sa jag till folk att dem ej fick gå in när det var fullt! Slutade halv 2 men stannade kvar extra för jag gick runt, pratade med andra, skulle ta bild med Foki men ska göra det imorgon för det vart lite stressigt idag, och ska försöka ta väldigt många bilder imorgon iaf! Blev 2-3 bilder på mig som Christina tog.
 
Nu till det vidrigaste -
Satt på tåget mot Kista. Jag åkte med min pappa för jag visste inte vart mitt jobb låg så han fick följa med.. Sen jag hörde typ "spyljudet" och jag sa till min pappa "Någon spyr.." och sen precis 2sekunder senare så började spyan rinna neråt under min stol och dem andras..!!!! Jag blev så j*vla äcklad och jag fick gå och stå nån annan stans med min pappa. Och jag och min pappa var dem första som gick upp för att spyan började rinna mot våra stolar och sen alla började gå upp och blev typ äcklade. Haha.. Sen så nån gubbe som tog tåget, satte sig på min stol där spyan var liksom eller alltså på golvet. Och han märkte typ inte och där satt han och åt liksom, korv med potatismos och en coca cola, fyfan asså.. :O:O
 
Ni anar inte hur illamående jag var hela vägen men glömde bort det tillslut när jag jobbade liksom. Min chef var så rolig, snäll och hur trevlig som helst, vi pratade om massa saker! Han var ung så de va bra, han va inte petig liksom eller sträng. 
 
Han kanske ringer ikväll för att han ville säga vilken tid jag börjar imorgon, vad jag vet börjar jag klockan 9 som idag.. Men vi får se!
 
Bilderna på mig kommer antingen idag eller imorgon. Puss!
 
/ gladtjej.se

LÄMNA DIN KOMMENTAR HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Vad har du på hjärtat?: