1 day left

Imorgon fyller jag och älsklingen 6 månader tillsammans snart nära 1 år! Wiiie, det betyder mycket för mig eftersom vi har haft det så otroligt kul ihop och jag älskar att umgås med honom och han gör mina dagar så otroligt bra och roliga. Jag älskar att tillbringa tiden med honom! Nu har han öppnat min julklapp redan och han vart sjukt nöjd så jag blev sjukt glad, tycker det är så svårt och köpa presenter till pappor, brorsor och pojkvänner. Han fick ett par hörlurar, kalsonger från Jack and Jones och en tröja från Jack and Jones. 
 
Nu är det kvällen mot julen och kom hem för någon timme sen och jag och älsklingen hade en sjukt bra dag tillsammans. Vi köpte en julklapp och sen så bjöd han mig på Jensen's Bofhus, det är så otroligt gott där och jag rekommenderar starkt! Trevlig personal, bra musik, bra stämning och sjukt god mat. 
 
I söndags var jag med Sandra, vi köpte julklappar till våra pojkvänner som sagt och det gick väl super! Vi fikade efter 2-timmars shoppande, det gick faktiskt väldigt bra då min pojkvän är nöjd med presenterna och det är det viktigaste. Sen fick vi slå in dem och sen så mötte jag upp Kevin med Sandra, sen lämnade vi Sandra vid busshållsplatsen och så kom jag hem runt 12 med Kevin, och vi bytte julklappar. Jag fick hans och han fick min! Har haft super bra dagar! 
 

LÄMNA DIN KOMMENTAR HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Vad har du på hjärtat?: