Det är viktigt att veta hur andra mår. Ignorera inte.

Jag blir så otroligt ledsen när jag läser alla dessa nyheter om att unga flickor tar livet av sig pågrund av mobbning. Kan ni förstå hur långt det kan gå? Kan ni verkligen fatta att en mening som "Du är så ful" kan såra en person och vara en orsak till personens död nästa dag, jag blir bara så ledsen att detta ska gå långt. Människor använder Kik, Ask och Facebook som ett "skydd" dem vågar inte ta detta ansikte mot ansikte, men varför ska man söka bråk överhuvudtaget? Spela roll om det är bakom skärmen eller öga mot öga, men vad är det som är så "inne" med att bråka ? 
 
Folk använder internet för att klaga på hur den personen ser ut, men blir den personen finare för det? Det är ingen tävling i den här världen om vem som ser bäst ut, det handlar om vad man har innanför pannan. Jag tycker det är sjukt pinsamt att trakassera folk, personer som gör det skämmer ut sig totalt. Jag är bara trött på att mobbning ens finns.. Jag är så otroligt arg på detta och jag önskar att det fanns en stopp knapp. Istället för att folk ska trakassera så tycker jag att dem borde lära sig om hur folk mår när dem blir mobbade eller varför inte själv bli mobbade och så får dem känna hur det verkligen känns..? Dagens ungdomar saknar respekt för varandra och samhället är så fixerat av media och hur den vridna bilden utav hur man ska vara är. 
 
Men vad gör lärare? Vad gör kuratorn? Det enda dem gör är att säga "Skit i dem" men sen så går dem och sörjer för att en elev har tagit sitt liv. Varför kunde dem inte göra något innan det var försent? Eller varför kan inte föräldrarna också fråga sina barn hur dem mår det är så viktigt att veta om ens barn är mobbad. Det är verkligen viktigt! Det är familjen som inte sviker och vilken mamma eller pappa som helst skulle hjälpa sitt barn. Idag tar jag inte åt mig ett skit av vad folk tycker eller tänker om mig om någon tycker att jag är ful , Fine. Jag föddes inte för nåns skull det handlar fortfarande om vilka som gillar mig och hur jag är som person det är huvudsaken, det är inte mitt utseende. Folk idag tror att man ska mobba för att ta ut sin ilska. Till er som får höra hatkommentarer tänk såhär " Dem har inget bättre att göra med sina liv så då väljer dem att trakassera dig för att du har ett " :)
 
Fuck haters ' Fuck mobbning ' SLUTA BARA MED DET SÅ BLIR DU EN BÄTTRE PERSON !

LÄMNA DIN KOMMENTAR HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Vad har du på hjärtat?: