HAUL

 

SMINKVIDEO

TACK FÖR ALLA GRATULATIONER!

 

18 ÅR IDAG!!!!!!!!

 
 

MIXED UP CHALLENGE

 

<3

Idag besökte jag stranden för första gången under sommaren! Då vädret har inte varit speciellt roligt men denna vecka har det varit awesome. Solade på balkongen och idag åkte jag till stranden med Linda och vi hade det sjukt mysigt, baconsnacks, jordgubbar, smält choklad och cola! Hur gott låter inte det? Perfekt och skön dag. Vaknade jätte tidigt idag runt 11 och sedan fixade jag mig lite snabbt och gick ut helt osminkad, sen mötte jag upp Linda vid halv 2 och solade/tog ett litet dopp och var där till halv 5 och jag har nu kommit hem. Ska ut snart igen! :)
 

SURPRISE!

Denna veckan blir det många videos, bara challenges!
- mixed up challenge 
- wrong handed makeup challenge 
- 3 minuter makeup challenge 
- vem har störst chans att..
- not My arms challenge
dem sista videos ska göras nästa vecka och det kommer säkert komma upp en video på måndagen då jag fyller 18!! :) hoppas ni tycker att det låter kul med dessa videos, och att ni ser framemot dem som jag gör :D! Dem två sista ska jag göra med Sandra för hon sover hos mig nästa vecka :)


Svar på tal!

Postat av: Anna

Hej! Hur klippte du håret? 

Svar: Hejhej! Jag har svarat men jag såg att du har inte lämnat din email-adress så då kan du inte få reda på om jag har svarat på din kommentar eller ej. Det är svårt och förklara hur jag klippte håret, gjorde det för 8 månader sen, jag är inte bra på att förklara men håret ovanpå klipptes jättekort och sedan håret under klippte jag topparna och då såg det ut som att jag hade löshår om jag plattade mitt hår. Sedan gjorde jag inte så mycket mer haha.. Färgade håret till ombré i februari ungefär! Bjuder bilder från samma dag jag hade klippt mig!

Inköpt 03/07-14

DAGENS NAGELDESIGN ✌️

 

No Mirror - Makeup Challenge!

 

Random outfit's