30 juni

Idag har de varit en bra dag! Jag har bestämt ett tag att jag tänkte gå o shoppa lite osv men saker till rummet. Så idag bestämde jag mig och jag e så jäkla nöjd med mitt rum ! Jag har även fått klänningen som jag ska ha på min 18-årsfest!!
 
 

26 juli

 

Baby

Fått hem denna skönhet!!

22 Juni 2014

Är påväg hem o sitter på tåget, kommer vara hemma om typ nån halvtimme, och jag var på bio nyss med Vanessa och Robert alltså hennes pojkvän! Och vi kollade på en skräckfilm som heter Oculus. Jag rekommenderar den! Det vart mysigt och massa skrikande inne i biosalongen haha, och igår var jag på fest hos George. Fyfan vad kul jag hade! Massa nya människor, blev vän med allt och alla, massa skrikande och de var sjukt kul! Sen vart det kaos så några blev utslängda, sen fortsatte festen och jag drog hem halv 4 och sen fick vi vänta på tåget en lång tid och sen mötte Kevin upp oss, o lämnade oss halvvägs och sen kom vi hem o drack Cola o käkade chips. Sen somnade jag runt 6 på morgonen och vaknade rätt sent och var med Ida ett tag och sen gick jag ut på bio med Vanessa och Robert. Snart är jag hemma som tur plus så finns det tre alkoholister just där jag sitter, så otroligt obehagligt!

19 Juni

Förlåt för ett sent inlägg, men bättre sent än aldrig, right?
 
Nu är det så att jag har varit lite upptagen och njutit mitt sommarlov har blandannat haft skolavslutning dessutom. Gick ut med bra betyg faktiskt, mycket bättre än 1an tycker jag! Men iallafall, är supertaggad. Snart blir jag 18 år vilket menas med att det är 1 år kvar tills jag tar studenten och har min studentskiva. Samt att jag går in i vuxenlivet och arbetslöshet om inte jag har tur och hittar ett heltidsjobb. Gäller bara att kämpa som jag alltid gjort. Och prestera bra i skolan och göra bra ifrån mig!
 
Men iallafall, jag fyller år snart som sagt, och ska nämligen gå ut samma vecka tror jag, alltså på lill-lördagen med Linda. Sen helgen därefter kommer jag firas i lokalen med ett par vänner! Och jag är ute i god tid, jag har nämligen beställt min klänning och dessutom så har jag beställt en palett med skimriga ögonskuggor, längtar tills dem kommer hem båda två! Sen när jag får mina pengar så ska jag beställa hem ett par byxor! Wohoo!
Varför jag beställde denna palett är för att dem håller tydligen hela dagen och dem är pigmenterade, jag älskar pigmenterade ögonskuggor och metallic. Så därför beställde jag den, kommer använda dessa ögonskuggor till min födelsedag! Caaaan't wait! <3
 

14 juni 2014

Hej på er! Idag har det varit en mysig dag, gick upp tidigt och sen träffade jag Kevin och var med honom, sen gick vi till hans kompis balkong och så fick Kevin låna hans boll, o så körde vi fotboll. De var askul för att sen ramlade Kevin pågrund av att han satt på nätet alltså "målet" och nätet var redan sönder sen innan. Men när Kevin satt där så kom jag o satte mig bredvid o så gick hela nätet sönder, jag började dö av garv medans Kevin ramlade på rumpa! Sen så tog vi en paus, spelade basket istället och de va riktigt kul! Sen kom jag hem runt 3, och sen senare gick jag till maxi och köpte massa ingredienser och kom hem o fixade smoothie! Är sjukt nöjd!:)


Dagen igår 6 Juni

4:e Juni 2014

Jag har varit o shoppat lite, men jag shoppade ensam för jag skulle bara kolla på en sak och sen skulle jag direkt hem för jag har lite plugg kvar att göra, men fick med mig hem ett par as coola hängbyxor med mönster och en eyeliner från ELF. Lyssnar på musik just nu och snapchatar haha, om ni vill snapa mig så snapa mig på: roxana.1996 
Nu måste jag verkligen börja plugga, puss på er!

Shopping och outfit of the day!