19 Juni

Förlåt för ett sent inlägg, men bättre sent än aldrig, right?
 
Nu är det så att jag har varit lite upptagen och njutit mitt sommarlov har blandannat haft skolavslutning dessutom. Gick ut med bra betyg faktiskt, mycket bättre än 1an tycker jag! Men iallafall, är supertaggad. Snart blir jag 18 år vilket menas med att det är 1 år kvar tills jag tar studenten och har min studentskiva. Samt att jag går in i vuxenlivet och arbetslöshet om inte jag har tur och hittar ett heltidsjobb. Gäller bara att kämpa som jag alltid gjort. Och prestera bra i skolan och göra bra ifrån mig!
 
Men iallafall, jag fyller år snart som sagt, och ska nämligen gå ut samma vecka tror jag, alltså på lill-lördagen med Linda. Sen helgen därefter kommer jag firas i lokalen med ett par vänner! Och jag är ute i god tid, jag har nämligen beställt min klänning och dessutom så har jag beställt en palett med skimriga ögonskuggor, längtar tills dem kommer hem båda två! Sen när jag får mina pengar så ska jag beställa hem ett par byxor! Wohoo!
Varför jag beställde denna palett är för att dem håller tydligen hela dagen och dem är pigmenterade, jag älskar pigmenterade ögonskuggor och metallic. Så därför beställde jag den, kommer använda dessa ögonskuggor till min födelsedag! Caaaan't wait! <3
 

LÄMNA DIN KOMMENTAR HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Vad har du på hjärtat?: