12 Maj 2014 21:19

Hejsaaan! Det var ett tag sen ungefär .. Helgen har varit helt fuckt'up men asnajs bara sleepovers hos friends, idag hade jag skola och vaknade riktigt försent så kom inte alls i tid till lektionen, hade bara betygssnack och sen så hade jag lunch och åt på subway, alltid lika gott. Sen hade vi personlig försäljning och det gick bra, då jag gjorde klart en rest och jag har andra rester kvar i personlig försäljning men ska börja skynda mig o hinna lämna in allt. Jag gjorde en del av resten muntligt då jag orkade inte skriva om det, plus att det var ganska enkelt ändå. I fredags hade jag Kevin som min sminkmodell i min skola, det vart nervöst och pirrigt, dessutom vi träffas inte längre typ.
 
Och hade en muntlig redovisning i fredags också i brand & säkerhet, vilket gick asbra tycker jag! Jag improviserade och det gick perfectooo! Iallafall, efter skolan idag så följde jag med min kompis hem till henne och hon skulle hämta pengar och lämna sin väska, sen gick vi runt i SKHLM och frågade om jobb, så ska göra klart mitt CV och lämna in så fort jag går dit igen till olika butiker, och sen så var det en man som förföljde oss i ungefär 2 timmar där, vilket börjar bli jobbigt att vi tillslut letade efter vakter men vi hittade inga.
 
Han stalkade oss vart vi än gick, han gick in i nästan varje affär vi var på, usch! Efter jobbsökandet drog jag hemåt och sen dess har jag bara suttit vid datorn och funderar på att börja träna inför ett prov till imorgon.
älskar din blogg

har du och kevin gjort slut=´? :((

2014-05-12 @ 22:04:18

LÄMNA DIN KOMMENTAR HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Vad har du på hjärtat?: