Helgen ...

Hejsan! De va ju ett tag sen jag skrev sist så var det i torsdags förra veckan, har alltså inte bloggat på 3 dagar! I fredags var jag i skolan och vi sminkade och hade material &miljö, sen stannade jag till ungefär kl 5 för att Christina skulle fixa några saker så jag fick vänta på henne, sen åkte vi till SKHLM och lämnade in cv:n, sen åkte vi hem till mig och jag bytte om för att jag hade på mig vita jeans och den vita magtröjan som finns i inlägget här under! Så jag bytte om till leggings och behöll magtröjan, och packade min väska sen fick vi skjuts hem till Christina och vi var där ett tag och pratade om allting och sen kollade vi på film och käkade chips och cola. Sen somnade vi efter 20 minuter haha.. Vi somnar alltid! 
 
Jag vaknade runt 11 tror jag det var, och väntade tills Christina skulle vakna och sen så gjorde vi frukost! Yummie! Sen skulle jag hem till en kompis men det blev ändrade planer så jag spenderade tid med Christina och vi cyklade till maxi och köpte cider sen cyklade vi till stranden, tog massa bilder och njöt av livet och vädret!
 
Sen duschade jag hos Christina och fixade mig, åkte hem till mig lämnade min väska och lite saker, åkte vidare till Kungsan till SITP och fyfan vad mycket folk det var! Jag var där med Marcus och Sara, vi fuckade ur haha men jag höll på att svimma så dem fick dra mig ut från publiken samt att jag blödde från munnen, sen var jag med Linda och Emma och några killar som hjälpte till sen så tog nån snubbe tag i min arm o ville "lära känna mig i 30sekunder" så vi dissade och drog. Så jag åkte hem ensam för att alla bor åt olika håll.. Så jag hade telefonsällskap hela vägen, kom hem halv 2.
 

LÄMNA DIN KOMMENTAR HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Vad har du på hjärtat?: