!

Hejhej, har sett att det är fortfarande några som kikar in i min blogg.
 
Jag har typ en dålig nyhet för er,
jag har slutat blogga för tillfället kanske kommer upp några videos då och då. Jag planerar att göra en video med Ida igen där vi ska testa snacks från thailand och drycker. Inte helt säkert än.
 
Nu i veckan ska jag hem till Lollo och vart bjuden på lunch hos henne med Marcus! Ska bli askul med återträff har inte träffat lollo några månader eller år! Sen ska jag träffa andra kompisar osvosv och lördag ska jag på fest.
På Fredag ska jag fotograferas inför gymnasiemässan, så jag är så taggad inför det. Och 29 november vart man erbjuden till att sminka inför en modevisning + nästa vecka piercar jag mig i tungan och ska på halloween fest! 
 
Ni får ha det awesome, jag slutar blogga än sålänge pågrund av privata skäl som jag ej vill skriva om! Kanske kommer upp videos som sagt, men ni får ha det bäst! puss
 
 
 
 

så trött på orättvis värld.. KÄNSLIGT INLÄGG

Jag varnar för känsligt inlägg, läs på egen risk.
 
Varför måste man som tjej hela tiden vara beredd på allt som kan hända ute för?
Varför kan inte KILLAR också tänka för en gångsskull att den tjejen kunde vara deras dotter, hade dem velat att dom ska bli utsatta för någonting? Varför måste vi gå runt med pepparspray i väskan, eller varför måste vi ha överfallslarm hela tiden, varför måste vi ha ett par byxor som är svåra att ta av? Och till er som har blivit utsatta för någonting, snälla ANMÄL detta. Det är super viktigt att dessa idioter ska försvinna från våra gator, varför måste vi gå och så fort vi ser en man/kille trycka direkt på 112 eller låtsas prata i telefon? Varför kan vi inte också ha kul som killar har? Varför måste vi vara oroliga vart vi än är för?
 
Jag är så trött att det här ämnet ska stöttas bort hela tiden. Varför kan inte ni killar också öppna upp ögonen och inse vad som händer. Hur kan ni göra så mot tjejer, hur kan ni tvinga dom att göra saker som dom ej vill.
 
Våldtäkt är ett viktigt ämne och folk måste lära sig att inse och öppna upp ögonen. Snälla tjejer, när något sånt här händer, anmäl direkt, ni kan inte leva med dessa ärr resten av livet medan han går undan och fortsätter göra så mot andra tjejer där ute. 
Jag önskar att vi kunde leva i ett samhälle där vi kunde gå till en fest, till en födelsedag, till en halloweenfest där vi kunde känna oss säkra trots att det är fullt med killar där och nytt folk, och ta hand om varandra. Och ja, killar kan också bli våldtagna. 
 
Önskar vi kunde ta hand om alla, vi är människor, vi är exakt likadana, skelett, kött, blod och ben det är det vi har gemensamt. 
 
Varför utnyttja en tjej som är full, istället för att ärra henne resten av sitt liv varför inte istället ringa till hennes föräldrar och be dem att hämta henne, eller lämna henne vid sitt hus. Ni skulle få så mycket respekt för det! Varje dag ser jag en nyhet på tidningar om att en tjej har blivit överfallen.
Varför jag skriver detta är för att jag kunde inte hålla mig längre och för att jag såg nyss en nyhet om att en tjej hade beställt en massage och slutade med att snubben blev anmäld för sexuellt ofredande.
Hur sjukt låter inte det, helt ärligt? Behöver vi tjejer vara rädda för och boka en vanlig massage också?!
 
Sånt här händer hela tiden, varje dag. I skolan, av pojkvänner, på gatan, fester, hemma, alltså överallt!
Jag önskar det här kunde försvinna så snabbt som möjligt, helt ärligt. Jag är trött på att se att tjejer blir utsatta hela tiden..
Det sjukaste är att detta beror också på tydligen hur man klär sig, alltså skojar ni på riktigt? Hur kan man tänka sådär? 
"Min kompis blev våldtagen idag"
"Vad hade hon på sig då?"
"Kjol och en vit skjorta"
"Hon får skylla sig själv"
Det är oftast sånt här jag har sett och hört! Hur fan kan man säga att hon får skylla sig själv?! Jag blir så arg, helt seriöst. Hur kan man ens ha mage till o säga sådär?!
Det är aldrig okej att bli våldtagen, Anmäl och det SPELAR fan ingen roll alls om vem som har våldtagit dig, om det är din pappa, din bror, din morbror, din farbror, pojkvän, kompis, kompiskompis, ANMÄL! En våldtäkt är en våldtäkt, och en våldtäkt är ALDRIG OKEJ! Det är aldrig okej att någon gör något mot dig mot din vilja. ALDRIG.