Lite om 2014 och 2015.

Hej, 
 
jag tänkte uppdatera er en liten snabbis.. 
 
Jag ville bara säga, att jag lever!! Wohoo, och jag har inte uppdaterat som vanligt men det vet ni redan om att jag inte gör längre.
Senaste månaderna sen november har jag börjat klubba oftare, träffat en massa fina människor /nya vänner och sen har jag firat nyår, helt klart bästa nyåret! Lyckad nyår! Jag mår faktiskt riktigt bra och det här året har jag lovat mig själv att ENDAST lägga energi på dom människorna som får mig att må bra och dom som ej gör det klipper jag kontakten med direkt och jag har redan klippt kontakten med en hel del människor som jag inte mår bra med. 
 
Så, mitt år har startat ganska bra faktiskt. Och därmed, så har jag blivit en klubb-promoter inför Champell och Göta Källare. Och för er som inte vet vad en promoter är, så är det bara att googla. 
 
Just nu så har jag faktiskt mycket på gång i skolan, men det förvånar mig inte för det är mitt sista år. Jag måste bara bli klar med rester, engelskan och matten och ska kämpa som fan. Så dom här månaderna är det mycket på gång,
klubbar, plugg, vänner, studentskivor, min egna studentskiva, beställa studentskylt och så får jag min studentmössa i april ungefär eller innan april, är så taggad inför det. Tar studenten om 5 månader, pausa i 2 månader och sen söka massa jobb överallt. Man kan nästan säga att mitt liv börjar på riktigt om 5 månader, det låter så sjukt att jag har gått i skolan typ halva mitt liv och aldrig hoppat av eller gått om en årskurs.
 
Jag kommer ihåg i sexan så hade jag IG i allting men dom sa att jag skulle gå om sexan samma dag som på skolavslutningen och jag tyckte inte det var rättvist så jag protesterade och sen gav dom upp och gav mig en chans till att börja i 7an och förbättra mig, och mitt betyg i slutet av 7an var massa VG och MVG. 
 
Och det låter så overkligt, för att om ett par månader kommer jag bära STUDENTMÖSSAN och för mig så betyder det så otroligt mycket det här, för att jag är en stolt kämpe som har faktiskt tagit mig hit där vart jag är idag! Diplomerad till nagelterapeut och snart är jag diplomerad som makeup artist och inte bara det, jag är den första i familjen som INTE har gått om en årskurs och som faktiskt tar studenten i "tid".
 
Ja, jag är stolt. Och nu ser jag framemot alla dessa saker och så ser jag framemot tills min första tatuering som jag MÅSTE ha i år. Vad jag kommer tatuera förblir hemligt för tillfället :)