14 Maj 2015 22:49

Hejsaaan!
 
Jag har fortfarande fåtal läsare kvar i min blogg, tycker synd om er att ni fortfarande tror typ att jag kommer fortsätta blogga.. Vilket jag inte är riktigt säker på, kanske börjar efter studenten igen då kommer jag inte vara lika upptagen och då kanske det blir fler videos/inlägg. Men än så länge så har jag mycket att göra mest i skolan med tanke på att det är snart 2 veckor kvar tills jag står på flaket med studentmössan på..Helt sinnesjukt!
 
Jag tänkte dock göra en video på när jag öppnar 2 paket nästa vecka om dem kommer då. En från Nyx Cosmetics alltså 4 smink produkter som jag har beställt därifrån och en från en annan hemsida som jag har beställt en magtröja. Då kan jag både visa mina smink produkter i videon och testa samt magtröjan kan jag också testa om jag tycker att den passar mig. 
 
Så det är nog enda videon jag kan erbjuda åt er. En annan grej som jag kanske funderar på att göra är att göra en vlog om samma dag jag tar studenten, typ när jag fixar mig, sätter på mig studentklänningen, fixar håret, påväg till skolan, champagnefrukosten osv och kanske studentmottagningen. Låter det kul? 
 
Kram & hoppas ni gillar mina idéer som jag har just nu!
 
 
 

LÄMNA DIN KOMMENTAR HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Vad har du på hjärtat?: