31 Maj 2015..

Heej! Det var sjukt länge sen typ...
 
Jag måste bara dela med mig av känslan när det är så liiiite kvar till studenten?! 
 
Imorgon är det en Måndag, då för ett par veckor sen så hade jag alltid ångest varje söndagar och måndagar på grund av att jag ville hinna ikapp med mina rester. Men jag var så skoltrött att jag inte orkade plugga egentligen.. Jag blev så ledsen på mig själv, att jag kunde knappast koncentrera mig längre på grund av att jag var så otroligt skoltrött. Jag försökte sätta mig vid ett bord, försökte lyxa till det med goda saker på bordet, en god dryck och kanske frukter m.m. bara för och bli lite mer "motiverad" men det gick inte alls bra, min hjärna kunde inte koncentrera sig , det kunde gå flera timmar tills jag tog tag i saken och försökte plugga. Jag kunde inte heller plugga på vardagar för jag sov så lite varje vardag minst 3-4 timmar, så jag var alltid så trött efter skolan och det enda jag gjorde var att ligga i sängen, datorn och ta det lugnt hela kvälllen och sova.
 
Jag ville bara att det skulle närma sig till studenten.
 
Här är jag idag, godkänt i matten efter 2 år senare som jag kämpat mig igenom. Både i 9ans matte och 1ans matte, bra betyg i entreprenörskap, godkänd i gymnasiearbete m.m. och jag är lycklig. 5 dagar kvar så får jag stå i min studentmössa, den vita klänningen, och ett leende! 
När jag hämtade ut studentskylten idag så fort jag kollade på den, de känns så nära men ändå så overkligt. Att JAG tar STUDENTEN? Stämmer det verkligen eller drömmer jag??
För ett par år sedan tog min storebror studenten då var jag 9 år och jag minns att jag längtade sedan dess till min egna student men det var så lång tid kvar. Och fortfarande, om 5 dagar så är det min TUR. Det känns så overkligt.
Och att denna veckan är sista gången jag kommer gå i skolan? Nejnej, asså.. det är helt sjukt!
 
Gud, jag har aldrig varit såhär taggad över något. Lyssnar på massa låtar som verkligen får mig och tagga till det extra mycket. Längtar tills jag vaknar klockan 5 på morgonen, sätter på mig klänningen, pirren i magen, fixa håret, sminka mig, äta en god frukost, tuta lite på tåget och lite överallt, hoppa av glädje, möta mina klasskamrater och mina vänner, och alla i sina vita klänningar, äta en god frukost med klassen, fotograferingarna, tal av klasskamrater och lärare. Räkna ner till utspringningen, krama mina vänner/familj, åka flak, gå till min studentmottagning och bara vara lycklig! 
Jag ska veeeerkligen försöka hinna göra en video denna dagen! 
Ha det så underbart bra, så hörs vi ! Puss
 

LÄMNA DIN KOMMENTAR HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Vad har du på hjärtat?: