20 Augusti 2016

Heej! Just nu sitter jag vid matbordet med datorn och min kära målarbok som jag köpte för ett par dagar sen. Har målat i flera timmar, jag rekommenderar er verkligen att köpa en målarbok om ni gillar att måla och koppla av, för man slappnar verkligen av när man målar och tillslut så blir man så koncentrerad att man glömmer allt runt omkring en för ett par minuter eller timmar. Ikväll ska jag faktiskt dygna för jag ska till telefonbutik tidigt idag med min storebrorsa och ska förmodligen hämta ut min iPhone 5s, är såå taggad!!
 
Så får jag hoppas på att iphone 5s finns på lager eller vad man ska säga och att jag får telefonen på plats och får ta med mig den hem direkt. Har aldrig köpt en telefon på en telefonbutik så jag är lite osäker på hur det funkar, om man får telefonen direkt osv, plus jag kommer få den med abonnemang. Ska ta hand om den nya telefonen så otroligt bra och så fort jag kan så ska jag beställa/köpa skal till den och skal-plånbok, för då skyddar den framsidan och baksidan.
 
Jag är lite osäker på vilka färger iphone 5s har, tror de fanns guld, silver och svart. Och jag har lite svårt o bestämma mig för vilken färg jag ska ta..
Jag och Christina på nån brygga vid nån strand.

LÄMNA DIN KOMMENTAR HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Vad har du på hjärtat?: