Buffé

Hej på er!
Idag har jag varit på buffé med min storebror, vi åt på en thai-buffé som vi åt på förra året också. Börjar bli som en liten tradition för oss haha! Gud vad mätt man blir av att äta på buffé man bara trycker i sig full av mat. Dagen började med att jag vaknade lite sent, ungefär vid 2 och vi hade planerat att träffas klockan 3 men det vart ändrade planer så jag hann duscha och fixa mig, men i stress dock för hade inte hunnit annars. Efter det så mötte jag upp Claudio vid porten och vi åkte in till stan.
 
Vi började med sushi och rice chips. Sedan blev det riktig mat och efterrättet i slutet! Så himla gott med massa frukter!! Sedan så satt vi kvar och vilade magen för vi vart proppfulla att vi nästan rullade hem, haha! Men denna gång gjorde jag inte misstaget att äta ungefär 5 tallrikar och sedan Mc'donalds & bio-snacks, som förra året då vi också gick till samma buffé och sedan gick vi på bio.
Mådde så sjukt illa förra året plus det är inte så himla roligt när man lider av största spyfobin..
 
Vi gick på nån liten promenad i stan eftersom alla butiker var redan stängda eftersom det är Söndag, det är tråkigt att dom stänger så tidigt, dom skulle tjäna så himla mycket om dom höll butikerna öppna till klockan 21-22-tiden speciellt helger. Efter promenaden så tog vi tåget till Liljeholmen och letade efter en nyöppnad butik Webbhallen men de vart stängd trots att de va ungefär en kvart kvar tills dom skulle stänga butiken, så vi åkte hem istället.
 
Tog ingen bild för det var dåligt med ljus inne i buffén. Så bjuder på en gammal bild från 2013 då jag var nyklippt.
N A T H A L I E

Såå fin du är tjejen!

Svar: Tack, detsamma! :D
Roxana Peña Aguilar

2016-08-08 @ 16:17:00 | Hemsida/Blogg: http://nathalie.vione.se

LÄMNA DIN KOMMENTAR HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Vad har du på hjärtat?: