★ Fiska och mys i sjön

Wooow, nu har jag hållit på och fixat i bloggen med designen, kodmallar allt möjligt. Skypade med min pojkvän och han hjälpte mig med vissa saker i bloggen eftersom jag fick börja om på nytt och hela bloggen är förändrad. Har en ny header, en bild på mig från studenten och är happyyy. Sedan har jag fixat i min info-box åt höger, ändrade min ålder eftersom det inte är så länge kvar tills jag blir 20 år, endast 7 dagar kvar, och la även in min pojkväns namn och vårt datum.. Tänk att det har snart gått ett år sen vi blev tillsammans men jag hoppas på flera år och en evighet! Jag ber om ursäkt för att jag inte har bloggat, tänker inte komma med bortförklaringar utan jag erkänner att jag inte har haft en stor blogglust. Det tar lite tid tills man kommer igång igen efter ett uppehåll.
Dessa dagar har jag mest spenderat med min pojkvän och vi gått på äventyr och det blev att vi gick och fiskade. Jag har aldrig fiskat förut men det var faktiskt riktigt kul! Så Andreas lärde mig att fiska, fick upp bara musslor och sjögräs haha!! Igår åkte vi med moppe till Ica och Lidl och åkte till sjön ännu en gång och fiskade.
Jag bjuder på bilder från när jag höll på och fiska, en på min älskling som var så nöjd med sin ananas splitt-glass och en bild på den fina utsikten mot sjön.
 

LÄMNA DIN KOMMENTAR HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Vad har du på hjärtat?: