31 Juli 2016

Åh, ber så hemskt mycket om ursäkt för sämsta uppdateringen! I nästa inlägg kommer ni få bilderna från senaste veckorna då jag varit borta, då menar jag bildbomb. Jag har nämligen varit i Göteborg hos min kusin & hans sambo, och deras 1-åriga son León.
Jag kan ta allting från början. Den 14e Juli fyllde jag 20 år och dagen innan min födelsedag kom Sandra och Simon hem till mig med presenter och vi åkte till Skärholmen och blev bjuden på god fika, vi åt på Dunkin Donut's. På min födelsedag vaknade jag av att mina föräldrar kom in och sjöng. Fick lite presenter och så åt vi födelsedagsfika. Sedan fixade jag mig inför bio mys, min pojkvän bjöd mig på bio och gav mig min älskade present, vilket var Adidas-leggings som jag velat ha så himla länge, hoppade och skrek av lycka haha!
Vi kollade på en skräckis som heter The Conjouring 2, har sett 1:an förut. Men denna var så bra, man blev så himla skrämd och det är ju ett plus!! Rekommenderar starkt att kolla på den!
 
Den 16:e Juli fyllde jag och min kära pojkvän Andreas 11 månader tillsammans, tiden går så himla fort..
 
Den 17:e kom Ida hem till mig och sov över, vi kollade på filmer och hon tog med sig sin lilla hund, vi åt massa gotte saker och bara umgicks för det var typ ett år sen vi gjorde något liknande. Sen på måndagen där så hjälpte hon mig med packningen för jag skulle åka till Göteborg dagen efter(Tisdag).
19:e Juli fick vi gå upp tidigt och fixa oss för tåget X2000 åkte 08:30 och så fick jag sällskap nästan hela vägen av Ida och hon åkte hem, och då mötte jag upp Andreas i stan och han hjälpte mig med resväskan och väntade med mig tills tåget skulle åka. Vi började gråta för det var första gången vi var långt ifrån varandra.
Kom fram i Göteborg vid halv 12-tiden och då mötte jag upp Sebastian som är min kusin och hans sambo Malin och deras son León som jag aldrig träffat förr. Jag hade inte sett S & M på 5 år ungefär.
 
Då åkte vi till Liseberg och var där ungefär halva dagen och sedan åkte vi hem och jag var där från 19e Juli till 23e Juli, jag bodde hos dom och "lärde känna" Göteborg & Lilla Edet. Det var sååå mysigt! Och så besökte vi Universeum också som är en Regnskog och en hel del djur. Sedan åkte jag, Sebastian och hans kompis till en restaurang som hette Laxbutiken som låg i Lysekile! Ni måste besöka där någon gång, så otroligt gott var det!! (för er som gillar lax!)
 
Hade så himla roligt i Göteborg/Lilla Edet åker lätt dit flera gånger!!
Det blev ingen shopping i Göteborg förutom ett par skor som jag valde från Adidas, kaninöron från Liseberg, foton från åkattraktionerna, en superfin tavla och hela resan såklart.
Tack Sebastian, Malin & León för denna resa, velat besöka Gbg/Lilla Edet flera år!  
 

LÄMNA DIN KOMMENTAR HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Vad har du på hjärtat?: