△ Födelsedag, göteborg & körkort

Så himla gammal bild, det är jag och en av mina närmsta vänner Christina, bilden är tagen för 3 år sen. Tänk er att jag hade gått i gymnasiet i ett år då, 17 år gammal och jag som person då var också annorlunda och nu 3 år senare är man en helt annan person, snart 20 år gammal och söker jobb. Så sjukt hur man ändras under tiden?! Det är dock väldigt roligt att hitta gamla bilder man får så mycket feeling och flashbacks. Hur reagerar ni och vad känner ni när ni hittar gamla bilder?
 
20 år & Göteborg, fyller 20 år nu på Torsdag. Det känns lite sådär att veta att om 5 år är man 25 år och 10 år tills jag blir 30. Tiden går så sjuuukt fort! Planer inför slutet av sommaren? Jo jag och min kusin hade gjort en deal i början av 2016 om att jag skulle få åka till Göteborg + Liseberg som födelsedagspresent. Så vi ska börja planera när jag ska få åka dit, blir nog kanske nästa vecka. Skulle bli väldigt roligt om jag åkte dit då jag har velat besöka Göteborg i flera år nu och då får jag träffa mitt kusinbarn Leon och min kusins sambo Malin som jag inte träffat på några år!
 
Körkort, för ett par månader sen fick jag provköra min pojkväns moped och då fick han sitta bakom mig och hjälpa mig och förklara. Jag tyckte det gick bra, men jag är en person som lätt kan få stress så att hålla koll på allt själv när man väl sitter där och måste ha kontrollen gav mig lite panik. Men tillslut började jag förstå mig mer på hur man kör moped och det var inte så svårt så jag har lust och ta mopedkörkort, men det får vänta. Provkörde en bil förra året men det slutade inte så bra för jag höll på och köra ner i ett dike med mina vänner i baksätet haha! Men det hindrar mig inte från att inte körkort!

LÄMNA DIN KOMMENTAR HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Vad har du på hjärtat?: