MÅLNING PÅ G OCH RENSNING

Hej finisar! Idag är det Måndag, har dygnat hela natten fram tills nu. Morgonen började med frukost och en varm kopp té. Idag blir det en hemma-dag igen, men för en stund sen fick jag något ryck av att måla min tavelram som jag har hängandes på väggen i mitt rum, den är träfärgad men målade den till vitt, så nu ligger den ute på balkongen och håller på att torkas. Så medans jag väntar på resultatet så ska jag vänta tills min pappa är hemma igen för han skulle gå och handla, och då tänkte vi ÄNTLIGEN ta tag i källar rensningen (efter att jag har tjatat sen sist jag skrev ett inlägg om rensning i källaren) och mamma ska sortera papper här hemma som ska slängas.
 
Jag tänkte cykla idag, men vädret är dåligt så det får bli en skön dusch om jag orkar ta tag i det eftersom jag börjar redan bli trött och halva dagen har inte gått ännu, så får hoppas på att jag lyckas hålla mig vaken fram tills ikväll. Får helt enkelt sysselsätta mig med något och blir tavelramen bra så ska jag fortsätta måla dom andra tavelramarna, lovar att visa resultat!
Lovisa (wildisland)

Oj, imponerande att vara vaken så länge och ändå ta tag i källarrensning! Det vill jag inte ens göra med åtta timmars sömn...

2016-07-11 @ 19:06:54 | Hemsida/Blogg: http://wildisland.se

LÄMNA DIN KOMMENTAR HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Vad har du på hjärtat?: