2016-06-05

Oj dessa veckor har jag gjort lite allt möjligt! Bröllopet blev ej av. Men istället så var jag med min älskling!
Hmm.. jag minns inte allt jag har gjort senaste veckorna! Vet bara att jag har åkt moppe med älsklingen, sen behövde han ju som sagt batteri till sin moppe så han swisha mig och jag fick gå förbi Biltema som ligger nära mig och köpa ett batteri till honom, vi har fyllt 9 månader också, har skypat med Ida och Michéle. Jag har också rakat håret på sidorna på Andreas(min pojkvän) det var kul men blev lite nervös för har aldrig snaggat någon förut! Men det var enkelt tillslut.
Igår dygnade jag hela natten för skulle vara barnvakt, för min brorsa skulle gymma tidigt och hans son alltså mitt brorsbarn behövde barnvakt klockan halv 10 så jag gick dit en kvart tidigare och passade honom tills klockan halv 12 och sen kom min bror hem och då bjöd han på frukost, så de blev äggröra med tomat i, toast, vattenmelon och pannkaka med manjar! Sen efter frukosten åkte jag och mötte Andreas sen gick vi till en studentfest hos Melinda som tog studenten i Fredags. De var kul! Men vi åkte hem tidigare för det låg ganska långt bort, så jag kom hem runt halv 11 eller 11 och fick sällskap av älsklingen, och la mig direkt för jag var så himla trött!
 
Nu i veckan kommer jag få ett nytt batteri till min mobil, och min bror fyller även år, han blir 30 år gammal! Och nästa månad i Juli blir jag 20 år, så jaa, de är 10årsskillnad mellan oss! Vi har inte riktigt bestämt oss vad vi ska göra på min födelsedag, men min bror vill bjuda mig ut på mat och kanske några drinkar sa han. Sen kanske jag gör nått hos mig som ett firande med några vänner o min pojkvän!
 Bjuder på en bild på mig och Andreas från igår då vi var på studentfesten! Här får ni även se hur slutresultatet blev efter att jag har snaggat honom. Men nu tänkte jag spela Sims och ladda ner prylar till min sims, och kanske spela GTA med Andreas senare!