2016-05-10

Guud, de va så länge sen jag bloggade här! Jag slutade ju blogga förra året, men nu fick jag en sån lust att börja blogga igen, så vi får se hur länge det håller. Som vanligt, tänkte jag fortsätta lägga in bilder och skriva om min vardag. Like always. I förrigår så var jag med älsklingen min, vi åkte moppe o vi grillade med Filip, Pamela och Dannie. Det var riktigt mysigt, musik, sol och massa gott! Och för er som har missat det så ja, jag har en pojkvän och vi har varit tillsammans i snart ett år, om 3 månader har vi varit tillsammans i ett år. Bästa månaderna i mitt liv!!
 
Efter grillningen drog jag och älsklingen, vi körde runt lite på moppen för att slösa den sista timmen då jag skulle åka hem efteråt. Och så körde jag moppen också för vill lära mig köra moppe. Det gick faktiskt riktigt bra, förutom att första gången då jag satt och testade så började jag gasa och glömde bort att de va jag som höll på och gasa så fick panik för moppen fortsatte åka, haha. Så jag glömde bromsa. Men efter det misstaget så gick det bra dom andra gångerna. Sen så umgicks vi och så la jag mig väldigt sent när jag kom hem.
 
Igår så var jag och älsklingen i stan, riktigt skönt väder var det också! Vi gick runt och jag köpte en axelremsväska & ett 4-pack med örhängen för jag ska på ett bröllop om några veckor, så jag behöver skor, smycken och väska. Hittade en perfekt väska i H&M, men skor får jag leta vidare eftersom jag har problem och hitta skor pågrund av mina fötter. Och fick hem min klänning igår som jag ska ha på bröllopet och även mitt matta läppstift och eyeliner. Bortsett från shoppingen så åt vi varsin glass i solen, cola och chips, vi hade det riktigt mysigt i Gamla stan/t-centralen igår.
 
 
 

LÄMNA DIN KOMMENTAR HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Vad har du på hjärtat?: