Life update.

Heey!
 
Jag är såå himla nervös just nu, för jag ska börja provjobba nu på Måndag och kommer även få mitt schema av min chef. Jag ska jobba i en restaurang/bar, så jag kommer få både servera, lära mig göra lite drinkar, dekorationer i kaffe alltså gå på en "barista-kurs", kassa. Så ska bli så himla roligt iallafall och jag ska visa framfötterna så att jag kan få vara kvar, det var verkligen en så mysig restaurang/krog och nära vattnet! Så jag kommer få provjobba typ heltid där i 2 veckor. Så kommer inte kunna blogga så mycket, ser framemot idag också, ska gå på buffé med mina föräldrar & min storebror för och fira min mamma som fyllde år i Tisdags, och om ett par dagar fyller jag och min älskling 14 månader tillsammans
 
Och om några månader så ska min bästavän fira sig, så det är en hel saker jag ser framemot just nu!
Barnvakt, Jobba, Bästavännens fest, fylla 16 månader med min älskling!

Min Fredag

Ååh, hade sjukt roligt med min allra bästavän på Klubb Göta! Stället vi brukade dansa och äga hela dansgolvet när vi båda var singlar och var varandras partner in crimes. Haha! Men nu är vi båda i ett förhållande med bara endast 1 månads skillnad, riktigt coolt egentligen! För hon lärde känna sin kille i Juni förra året och jag i slutet av Juli förra året och sedan blev jag tillsammans med min kille i Augusti och Ida blev tillsammans med sin kille i September.
 
Sedan dess har vi klubbat och åkt på kryssning med våra killar men vi har inte haft en tjejkväll på klubben, så vi valde att klubba i Fredags, och vi hade riktigt kul! Hon kom hem till mig, vi åt mat, fixade oss och vi lockade håret och hade samma färger på kläderna haha, sen drog vi till klubben och dansade loss. Kvällen var riktigt kul men sen blev man på dåligt humör efter att ha bråkat med killen i kassan på Mc´donalds, för han började säga att det är inte hans fel att han inte hörde att jag ville ha pommes, så jag tjafsa med honom o sa till honom "Dåligt kundbemötande!" så gick jag därifrån.
 
Och inte bara det, massa äckliga taxi-gubbar utanför som stack ut deras ansikte rakt i ens ansikte och frågade "taxi?" och jag och Ida kaxade mot dom för vi orkar ej med såna äckliga perversa gubbar!! #Argtjej

Ta mig tillbaka, 5 Juni 2015

Åh.. den här bilden gör mig så glad samtidigt som jag blir tårögd.. En av dom bästa dagarna. Har verkligen sett så framemot efter denna dagen sedan min bror tog studenten. När dagen var där, så kändes det så himla overkligt. Det kändes nästan som att jag drömde det!
 
Jag minns den dagen så detaljerad och det är ingenting jag glömmer, och det kändes så himla bra att inte vara påverkad av alkohol och inte minnas av studenten, så jag minns allt så himla tydligt för jag drack inte så mycket och det kändes så mycket bättre och vara "nykter" på student dagen för man tar bara studenten EN gång i livet!
 
Liksom, vem vill få frågan "Hur var studenten?" och svaret blir; "Jag minns inte" haha!!

STORYTIME - Alla spyr och har panik?

Heej! Jag tänkte skriva Storytime, det är ganska populärt i Youtube just nu. Dock har jag ingen systemkamera längre så kan inte filma det, om inte ni vill att jag gör en storytime ändå fast filmar med mobilen istället?
 
Nu tänkte jag faktiskt berätta en story om en sån hemsk resa jag vart med om.
 
Jag var runt 7-8 år gammal ungefär, men jag minns den dagen så väl. Jag och mina föräldrar, min faster, min kusin och min farmor skulle gå på nån "dagskryssning" vilket menas med att man tar båten jätte tidigt ungefär kl 6-7 på morgonen tror jag det va påstigning och då åkte man till kl 18-19.00 på kvällen, alltså avstigning. Men det vi INTE visste om (endast min faster) visste om det för hon hade fått ett erbjudande om att det blev mycket billigare för antal personer något sådant, och de vi inte visste om var att det var byten.
 
Så vi tog båten, allting var som vanligt, jag och min kusin gick runt på Taxfree'n och hade roligt, vi träffade mumin trollet osv och hade trevligt! Men det varade inte så länge för efter ett par timmar blev det oväder, det blixtrade, mitt i ingenstans, åskade och det blev storm. Detta ledde till att när vi gick till buffén så började båten gunga ihjäl, människor flög överallt, folk ramlade, vissa kunde inte äta pågrund av att brickorna flyttade på sig, tallrikar gick sönder och alla hade panik.
 
Jag trodde då att båten skulle börja sjunka och att vi skulle dö. Men resan var inte slut än.. för dom flesta på båten blev åksjuka även min mamma, så gick alla till toan och började spy, vissa hann inte spy i toan utan det låg spya på golvet överallt på båten. Och ni som känner mig vet att jag har världens spyfobi (emetofobi), jag har en överdriven rädsla för spyor. Diagnosen innebär en uttalad och intensiv rädsla eller ångest inför att må illa eller kräkas, eller att se andra kräkas. Min "diagnos" innebär att jag kan få hjälp med det och gå på KBT om jag vill "bli av med det".
 
Så när alla började spy på båten fick jag världens panik men dock inte lika mycket som nu för min emetofobi har "växt", och toaletterna på båten var överfulla för alla kräktes, och folk kräkte i soptunnorna också.
 
Efter det fick vi gå av i Mariehamn och vänta i 4-6 timmar på en båt, och vi fick åka båt till nått ställe och sedan ta en buss till Stockholm. När vi kom fram mådde jag och min mamma riktigt illa pågrund av att båda blev åksjuka, för när jag var yngre blev jag åksjuk av buss och tåg. Så detta var det jobbigaste & hemskaste resan jag gjort!

Spontant & 4års-vänskap

Hey, jag kom hem för en stund sen och jag va på ett mysigt café i Heron City som heter Amazonas tror jag det va, så sjukt mysigt där, regnskogs-café. Låg hemma hela dagen, åt god mat med familjen och sedan låg jag och degade i sängen och hade inga planer alls, så låg i min pyjamas och hade det trevligt, spelade lite och kollade på YouTube. Sen fick jag ett meddelande av Christina och frågade vad jag gjorde och sen så fråga hon om jag vill gå ut, så hon kom med bilen och vi åkte till Amazonas i Heron City, och hon bjöd mig på chailatte och vi hade det så hiiimla mysigt! Vi pratade hur länge som helst och jag älskar när vi hittar på något spontant!! Och för ett par dagar sen var det vår 4-års vänskap! Tiden går fort och det känns så himla bra att vi har hållit kontakten så himla länge och jag hoppas på flera år! Hör ni, ta hand om era vänner, och ta ingen förgivet!