Min Fredag

Ååh, hade sjukt roligt med min allra bästavän på Klubb Göta! Stället vi brukade dansa och äga hela dansgolvet när vi båda var singlar och var varandras partner in crimes. Haha! Men nu är vi båda i ett förhållande med bara endast 1 månads skillnad, riktigt coolt egentligen! För hon lärde känna sin kille i Juni förra året och jag i slutet av Juli förra året och sedan blev jag tillsammans med min kille i Augusti och Ida blev tillsammans med sin kille i September.
 
Sedan dess har vi klubbat och åkt på kryssning med våra killar men vi har inte haft en tjejkväll på klubben, så vi valde att klubba i Fredags, och vi hade riktigt kul! Hon kom hem till mig, vi åt mat, fixade oss och vi lockade håret och hade samma färger på kläderna haha, sen drog vi till klubben och dansade loss. Kvällen var riktigt kul men sen blev man på dåligt humör efter att ha bråkat med killen i kassan på Mc´donalds, för han började säga att det är inte hans fel att han inte hörde att jag ville ha pommes, så jag tjafsa med honom o sa till honom "Dåligt kundbemötande!" så gick jag därifrån.
 
Och inte bara det, massa äckliga taxi-gubbar utanför som stack ut deras ansikte rakt i ens ansikte och frågade "taxi?" och jag och Ida kaxade mot dom för vi orkar ej med såna äckliga perversa gubbar!! #Argtjej

LÄMNA DIN KOMMENTAR HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Vad har du på hjärtat?: