STORYTIME - Alla spyr och har panik?

Heej! Jag tänkte skriva Storytime, det är ganska populärt i Youtube just nu. Dock har jag ingen systemkamera längre så kan inte filma det, om inte ni vill att jag gör en storytime ändå fast filmar med mobilen istället?
 
Nu tänkte jag faktiskt berätta en story om en sån hemsk resa jag vart med om.
 
Jag var runt 7-8 år gammal ungefär, men jag minns den dagen så väl. Jag och mina föräldrar, min faster, min kusin och min farmor skulle gå på nån "dagskryssning" vilket menas med att man tar båten jätte tidigt ungefär kl 6-7 på morgonen tror jag det va påstigning och då åkte man till kl 18-19.00 på kvällen, alltså avstigning. Men det vi INTE visste om (endast min faster) visste om det för hon hade fått ett erbjudande om att det blev mycket billigare för antal personer något sådant, och de vi inte visste om var att det var byten.
 
Så vi tog båten, allting var som vanligt, jag och min kusin gick runt på Taxfree'n och hade roligt, vi träffade mumin trollet osv och hade trevligt! Men det varade inte så länge för efter ett par timmar blev det oväder, det blixtrade, mitt i ingenstans, åskade och det blev storm. Detta ledde till att när vi gick till buffén så började båten gunga ihjäl, människor flög överallt, folk ramlade, vissa kunde inte äta pågrund av att brickorna flyttade på sig, tallrikar gick sönder och alla hade panik.
 
Jag trodde då att båten skulle börja sjunka och att vi skulle dö. Men resan var inte slut än.. för dom flesta på båten blev åksjuka även min mamma, så gick alla till toan och började spy, vissa hann inte spy i toan utan det låg spya på golvet överallt på båten. Och ni som känner mig vet att jag har världens spyfobi (emetofobi), jag har en överdriven rädsla för spyor. Diagnosen innebär en uttalad och intensiv rädsla eller ångest inför att må illa eller kräkas, eller att se andra kräkas. Min "diagnos" innebär att jag kan få hjälp med det och gå på KBT om jag vill "bli av med det".
 
Så när alla började spy på båten fick jag världens panik men dock inte lika mycket som nu för min emetofobi har "växt", och toaletterna på båten var överfulla för alla kräktes, och folk kräkte i soptunnorna också.
 
Efter det fick vi gå av i Mariehamn och vänta i 4-6 timmar på en båt, och vi fick åka båt till nått ställe och sedan ta en buss till Stockholm. När vi kom fram mådde jag och min mamma riktigt illa pågrund av att båda blev åksjuka, för när jag var yngre blev jag åksjuk av buss och tåg. Så detta var det jobbigaste & hemskaste resan jag gjort!

LÄMNA DIN KOMMENTAR HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Vad har du på hjärtat?: