Skriver av mig.

För någon dag sen såg jag en kommentar av en tjej på någons bild som hade känt sig ensam på ett event, vill inte säga namn varken på den som kände sig ensam eller hon som kommenterade.
 
Tjejen hade känt sig ensam pågrund av den kände sig utfryst av dom andra, hon var helt själv och folk var korta i svar när hon försökte starta en konversation med dom. Då kom det en tjej som kommenterade och sa,
"Hon är en vuxen människa och vill hon umgås med folk så får faktiskt hon ta eget initativ. Man kan inte förlita sig på att alla andra ska komma fram till en. Snälla sluta kalla det för utfrysning. Man måste vara lite social själv också."
 
Jag blir så otroligt förbannad på den här kommentaren. Jag har varit själv utfryst/mobbad i fleeera år och i många situationer. Problemet ligger hos andra och inte en själv. Om en person ser att man är ensam på eventet och går själv överallt då kanske dom borde tänka själva till och ta eget initativ och umgås med den personen. Jag har själv haft svårt och få kontakt med personer ibland men då är det oftast för jag inte känner mig trygg i deras sällskap eller har svårt och få kontakt med dom.
 
Annars är jag väldigt glad av mig mot dom jag umgås med och är en helt annan person för det är då jag är mig själv. Jag har dock svårt och prata med folk som jag inte känner så bra, jag blir nervös och speciellt om jag går till en födelsedag och så är det en hel del människor på plats så är jag ingen person som tar plats, för jag har haft det "problemet" sen jag blev mobbad och jag har blivit utfryst på dagis, mobbad i grundskolan, dock klarade jag mig helt okej i gymnasiet hade få vänner men jag kom bra överens med nästan alla första året på Gymnasiet men sen började såklart folk ha sina egna grupperingar så då började dom hänga med sin grupp och tillslut hade alla sitt gäng. Så när mitt gäng var sjuka, var jag utfryst.
 
I 7-8an blev jag utfryst av min egna "bästavän". Allting började med att jag och min "bästavän" blev mobbade från 6an till 7-8an och sen när den nya tjejen kom så började vi umgås med henne och sedan började min "bästavän" & den nya tjejen lämna mig utanför, min bästavän förändrades helt, hon hade snackat skit om alla personer som var som den nya tjejen, men blev själv en sådan. Jag kände att hon är inte den snälla personen som hon var. Jag började ta avstånd från båda, jag märkte att jag själv började bli lite som dom men sen satte jag STOPP för det är inte min grej, det är inte coolt att vara en mobbare.
 
Sen insåg jag hur falska dom var, när vi åkte på klassresa till Småland. Jag ville bara åka hem, det enda jag gjorde varje kväll när jag gick och la mig var att gråta medans dom var i rummet och sket totalt i mig. Jag pratade med dom och sa att jag mår dåligt, att jag orkar ej känna mig utanför, dom bad om ursäkt men det varade i nån timme och sen var det likadant igen. På bussresan hem, satt jag själv medans dom två satt ihop och hade roligt.
 
Jag kände ett så stort svek av båda. Jag åkte hem och slutade höra av mig till båda dom. I skolan ignorerade jag dom och körde mitt egna race, började ta pluggandet på allvar och sket totalt i dom. Tills en dag började den nya tjejen behandla mig dåligt och hon mobbade en annan elev som sedan kom fram till mig och sa att jag borde prata med rektorn. Eleven gick och pratade med rektorn och hade nämnt om att jag hade blivit trakasserad av den nya tjejen och hon blev avstängd från skolan, då fick jag min "bästavän" tillbaka. Jag har dock aldrig förlåtit henne helt och har aldrig släppt det hon gjorde. För hon svek  mig helt enkelt. Men vi har ingen kontakt idag, vi har dock träffats få gånger efter grundskolan.
 
Här är en liten del av min historia. Har dock upplevt så himla mycket mobbning/utfrysning, som när en gång en äldre kille som gick i 9an och jag gick i 6an, tog nästan strypgrepp mot mig mot väggen i grundskolan, för att han tyckte jag va jobbig.. ja.. finns så sjuka människor i denna värld!
 
Tyckte ni detta var intressant får ni gärna kommentera om ni vill läsa något mer om mobbning/utfrysning som jag har upplevt.
 
 

LOPPIS PÅ MIN INSTAGRAM

roxanasbloppis1996@instagram
 

Arbetsintervju & Bloppis

Heey!
 
Gud vad trött jag är, har haft fullt upp hela dagen! Imorse var jag väldigt seg och trött sedan började jag få mer energi så jag tog tag i min bloppis, hade 2 fulla svarta soppåsar med bara kläder jag aldrig använder eller inte använder längre. Så jag fick hjälp av min mamma att ta bilder på allting och hade världens teamwork i mitt rum, haha! Sedan fick vi slänga en del också pågrund av fläckar eller urtvättade kläder, efter det hade jag en liten paus och åt marabou choklad schweizernöt. Ganska ovanligt för och vara mig eftersom jag är sällan sugen på choklad.
 
Igår Onsdag, var jag på en arbetsintervju hos Sushi Yama, så får svar inom en vecka! Vi får se hur det går för jag vill såå gärna ha ett jobb.. Börja spara pengarna och köpa något eget är mina planer!
 
1 månad sedan målade jag endast en tavelram som jag har i mitt rum ovanför min byrå men den gången minns jag att jag dygnade så jag orkade inte göra dom två andra tavelramarna så jag tog tag i det idag också, så nu väntar jag på att dom ska torkas och måste måla ett till lager, sedan hänga upp dom igen.
 
Förresten är ni intresserade av det jag säljer just nu så kan ni följa mig på min insta bloppis: roxanasbloppis1996
Nästan alla tröjor ligger på 20-lappen, förutom 2 stycken tröjor från Hollister! In & kika, så kanske ni hittar något!
NUDE TOPP H&M // KOFTA MED DRAGKEDJA GINATRICOT // BOOTCUT BYXOR LAGER157

13 September 2016

Förlåt för sämsta uppdateringen.. Jag fick reda på en dålig nyhet.. en killkompis till mig gick bort..
 
Idag har jag sökt jobb inprincip hela dagen, har suttit i flera timmar nu och sökt. Idag på eftermiddagen kommer jag få ett telefonsamtal av någon för och boka in arbetsintervju, hoppas den hör av sig! Mitt mål är att få ett jobb innan 2016 är slut. Ska också försöka skriva ut cv:n och lämna in på butiker så att cheferna får träffa mig personligt också. Just nu sitter jag och försöker dygna, känns som att jag bloggar varje gång jag håller på att dygna haha.. Men jag ska besöka min farmor på äldreboendet som hon är på, har inte sett henne på ett tag nu! Min mamma ska åka dit ganska tidigt så jag vill inte försova mig och missa det, därför vill jag vara uppe hela natten.
Senaste veckan har inte hänt så mycket mer än att jag umgåtts med världens bästa pojkvän & hängt lite med Christina, häromdagen smsade hon mig helt spontant om att ta en runda i bilen och äta glass på burger king, älskar spontana grejjer! Annars har jag nördat GTA online med pojkvännen, vi fyller 13 månader snart.
Vad har ni för planer i veckan? Själv ska jag till min farmor idag som sagt, på torsdag ska jag umgås med Ida och vi ska in till stan och förhoppningsvis kanske man lyckas klämma in en arbetsintervju. Saknar när mitt hår var nyfärgat som bilden nedanför, tyckte jag passade ganska bra i den färgen för att ha färgat första gången. Just nu har jag min naturliga hårfärg, men jag funderar på att färga mitt hår. Igen.