13 September 2016

Förlåt för sämsta uppdateringen.. Jag fick reda på en dålig nyhet.. en killkompis till mig gick bort..
 
Idag har jag sökt jobb inprincip hela dagen, har suttit i flera timmar nu och sökt. Idag på eftermiddagen kommer jag få ett telefonsamtal av någon för och boka in arbetsintervju, hoppas den hör av sig! Mitt mål är att få ett jobb innan 2016 är slut. Ska också försöka skriva ut cv:n och lämna in på butiker så att cheferna får träffa mig personligt också. Just nu sitter jag och försöker dygna, känns som att jag bloggar varje gång jag håller på att dygna haha.. Men jag ska besöka min farmor på äldreboendet som hon är på, har inte sett henne på ett tag nu! Min mamma ska åka dit ganska tidigt så jag vill inte försova mig och missa det, därför vill jag vara uppe hela natten.
Senaste veckan har inte hänt så mycket mer än att jag umgåtts med världens bästa pojkvän & hängt lite med Christina, häromdagen smsade hon mig helt spontant om att ta en runda i bilen och äta glass på burger king, älskar spontana grejjer! Annars har jag nördat GTA online med pojkvännen, vi fyller 13 månader snart.
Vad har ni för planer i veckan? Själv ska jag till min farmor idag som sagt, på torsdag ska jag umgås med Ida och vi ska in till stan och förhoppningsvis kanske man lyckas klämma in en arbetsintervju. Saknar när mitt hår var nyfärgat som bilden nedanför, tyckte jag passade ganska bra i den färgen för att ha färgat första gången. Just nu har jag min naturliga hårfärg, men jag funderar på att färga mitt hår. Igen.
N a t h a l i e

Såå himla fin! Kram

Svar: Tack detsamma! ♡♡
Roxana Peña Aguilar

2016-09-13 @ 19:33:02 | Hemsida/Blogg: http://nathalie.vione.co

LÄMNA DIN KOMMENTAR HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Vad har du på hjärtat?: