31 Augusti 2016

Oj förlåt, ber om ursäkt för den sämsta uppdateringen. Har inte haft tillgång till internet på mammas dator, vet inte varför det vart problem men min pappa lyckades fixa det idag. Senaste veckorna har jag varit mycket i gallerior och kollat, är så sugen på att införskaffa mig en bomber-jacka!! Men vi får se när jag kan köpa en. Har som sagt fått en iphone 5s och fick den samma dag som jag gick till telefonbutiken, valde den silvriga iPhone 5s. Den väger inte lika mycket som min gamla iPhone 4s. Och det är så skönt att ha en fungerande mobil! Var även på arbetsintervju, det gick bra faktiskt, han tyckte jag verkade vara rätt person, men det är som extra jobb. Så dom skulle höra av sig förmodligen om när dom hade evenemang så skulle man få jobba/provjobba och få betalt!
 
Igår träffade jag Christina efter nästan 3 månader för hon va i sitt hemland och vi gick till Dollarstore på en snabb runda och kollade lite, sen hämtade hennes mamma oss och dom skjutsade hem mig.
 
Idag kom Andreas och vi möttes vid spärrarna sedan åkte vi till Dollarstore, därifrån fick jag med mig hem 3 armband (2 till mig och 1 till Andreas) och 3 par "spiral" gummitoffsar som ska vara skonsammare för håret och inte lämnar en tofs-rand efter sig. Jag är faktiskt rätt imponerad, för dom funkade tyckte jag!
 
När jag har en vanlig tofs så brukar de lämna en tofs-rand i håret när man haft uppsatt i en timme eller några timmar, och sedan tar av sig den så blir de en tofs-rand, hade denna "spiral" gummi toffsen i någon timme eller två, lämnade inga märken efter sig och slet inte i håret heller!! Det sista jag fick med mig var ett skal till min mobil då jag inte vill få repor eller skador på den. Skalet är gjord av gummi och den har som "krossat glas"-mönster, så sjukt snyggt och passar perfekt till min mobil då den är silvrig och skalet är vit/genomskinlig. Jag kommer infoga en bild när jag kan ta bild på den!
 
N a t h a l i e

Fin du är!

2016-09-06 @ 12:23:12 | Hemsida/Blogg: http://nathalie.vione.co

LÄMNA DIN KOMMENTAR HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Vad har du på hjärtat?: