Arbetsintervju & Bloppis

Heey!
 
Gud vad trött jag är, har haft fullt upp hela dagen! Imorse var jag väldigt seg och trött sedan började jag få mer energi så jag tog tag i min bloppis, hade 2 fulla svarta soppåsar med bara kläder jag aldrig använder eller inte använder längre. Så jag fick hjälp av min mamma att ta bilder på allting och hade världens teamwork i mitt rum, haha! Sedan fick vi slänga en del också pågrund av fläckar eller urtvättade kläder, efter det hade jag en liten paus och åt marabou choklad schweizernöt. Ganska ovanligt för och vara mig eftersom jag är sällan sugen på choklad.
 
Igår Onsdag, var jag på en arbetsintervju hos Sushi Yama, så får svar inom en vecka! Vi får se hur det går för jag vill såå gärna ha ett jobb.. Börja spara pengarna och köpa något eget är mina planer!
 
1 månad sedan målade jag endast en tavelram som jag har i mitt rum ovanför min byrå men den gången minns jag att jag dygnade så jag orkade inte göra dom två andra tavelramarna så jag tog tag i det idag också, så nu väntar jag på att dom ska torkas och måste måla ett till lager, sedan hänga upp dom igen.
 
Förresten är ni intresserade av det jag säljer just nu så kan ni följa mig på min insta bloppis: roxanasbloppis1996
Nästan alla tröjor ligger på 20-lappen, förutom 2 stycken tröjor från Hollister! In & kika, så kanske ni hittar något!
NUDE TOPP H&M // KOFTA MED DRAGKEDJA GINATRICOT // BOOTCUT BYXOR LAGER157

LÄMNA DIN KOMMENTAR HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Vad har du på hjärtat?: