10 FAVORIT LÄPPRODUKTER

 
Tänkte visa er en bild på mina favorit läpp produkter.
 
1,2,3,4 är mini matt läppstift från Sleek. Jag skulle rekommendera dessa då dom verkligen sitter och håller hela dagen. Fick dessa i julklapp av min pojkvän då det var det enda jag önskade mig. 
Ska tillägga även deras namn så vi börjar från nummer 1 till 4.
VELVET SLIPPER 1039 // RIOJA RED 433 // BIRTHDAY SUIT 436 // OLD HOLLYWOOD 1040
 
Från denna kollektionen så är Birthday suit min favvo.
 
5. Är ett lila läppstift från Makeup Store i färgen Endless Time, tror dock den har slutat säljas då jag inte hittar den på nätet.
6. Lip butter Blueberry Blush från Nivea som luktar otroligt gott, luktar blåbär! Läpparna blir verkligen mjuka och återfuktande. Brukar använda denna som en "bas" till när jag ska använda läppenna för då glider verkligen läppennan på läpparna!
7. Min favorit läppbalsam från Babylips är Dr. Cool, som luktar menthol och kittlas lite i läpparna, känns nästan som lip plumpers. Jag gillar denna dels för att det kittlas, läpparna blir mjuka och kan användas som ett lipgloss då den "glänser" lite på läpparna.
8. Soft Matte Lip Creme från NYX i färgen Berlin är en brunfärg som sitter helt okej men väldigt fin färg! Min har dock tagits slut men har sparat förpackningen för det finns lite innehåll kvar & för att jag ska komma ihåg vad den heter och hur den såg ut då jag ska lätt köpa den igen! Denna hittar ni HÄR
9 & 10. LÄPPENNORNA, IN & FINN //

LÄMNA DIN KOMMENTAR HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Vad har du på hjärtat?: