4 saker innan 2017 är slut

Jag vill åka på en till roadtrip. Förra året i December åkte jag och min vän Christina till Eskilstuna. Kanske inte världens big deal, men tanken som räknas! Tyckte det var sjukt fint där och vi besökte Tuna Park som är en galleria. En helt vanlig fredag gick vi upp 7 på morgonen, åt frukost på Mcdonalds och sedan åkte vi iväg på vår mini-roadtrip! Spontana? Absolut!
Vill besöka Tanto Strandbad igen, som ligger i Hornstull, Stockholm. Jag och min pojkvän har bestämt att vi ska bada/sola där på sommaren! Det är inte riktiga palmer såklart, dock ser det väldigt äkta ut och så är det en fin utsikt! Jag var där sommaren 2014 och det kändes nästan som att vara utomlands, bilden här ovanför har jag tagit när jag var där sist.
Roxana Peña Aguilars foto.Roxana Peña Aguilars foto.Roxana Peña Aguilars foto.Roxana Peña Aguilars foto.Roxana Peña Aguilars foto.
Vill besöka Göteborg en gång till! Var där förra året någon vecka efter min födelsedag. Var min födelsedagspresent från min kusin och hans tjej. Det var verkligen sjukt roligt att besöka en ny stad! Varit i Småland också på klassresa i grundskolan men det fanns inte så mycket och se där, då vi bodde på någon "läger"-rum eller vad man ska kalla det för. Det enda som fanns i närheten var en restaurang där vi åt, lokaler för våra lektioner och en bowlinghall. Och så minns jag att Ica låg ungefär 30-60 minuter haha!
Att komma bort från Stockholm i 24h är väl också väldigt mysigt! Dans, drinkar och sjö.
Vill verkligen åka på kryssning med ett gäng, har alltid haft så roligt på kryssningar och det är verkligen något jag skulle vilja göra oftare!
Bildresultat för gröna lund
Vill åka till Gröna Lund i år, inte varit där på några år! I sommar har jag och pojkvännen bestämt att vi ska åka till Gröna Lund och ha det som 2 års-dag-firande. Vi tänkte först hotell men det blir väldigt dyrt, restaurang känns för "vanligt", så tänkte det hade varit superkul att besöka Gröna Lund ihop och åka kärlekstunneln! Vilken är eran favorit åkattraktion?
 
Har självklart flera saker jag vill hitta på i sommar som att grilla, bada/sola, umgås med vänner, träffa nya vänner & bara njuta! Vi får se vad denna sommar har att erbjuda och att solen verkligen skiner i år!
eva linah

vilka fina bilder:D!

Svar: Åh tack så mycket! :D
Roxana Peña Aguilar

2017-04-25 @ 14:54:21 | Hemsida/Blogg: http://nouw.com/evaa
Ida

Vill också besöka gbg, var några år sen nu för mig :(

Svar: Aw, det kommer! :DJag hade aldrig varit i Göteborg innan fast jag velat det i flera år så det kändes som en dröm gick i uppfyllelse! :D
Roxana Peña Aguilar

2017-04-25 @ 20:31:56 | Hemsida/Blogg: http://onboards.nu

LÄMNA DIN KOMMENTAR HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Vad har du på hjärtat?: