✈ Enjoy life ♡

 
God kväll!
 
Jag har blivit så otroligt bloggsugen på senaste tiden, har en sådan lust till att börja blogga heltid som en gång i tiden. Det känns som att jag alltid säger samma sak, att jag kommer ta tag i bloggandet och sedan bloggar jag inte på ett tag. Mycket har hänt på senaste tiden, jag klippte håret och nu är håret fräscht igen & inga slitna toppar eller dreadslock pågrund av enorma tovor i håret, yaay!
 
Inte nog med det så la jag in röd/lila hårfärg, i did it! Endast halva håret då jag inte vågade lägga färg i hela håret, var rädd att färgen skulle bli knallröd-lila. Som tur är, så ser håret fortfarande svart ut men ute i solen så skiftar håret i rödlila, verkligen superfint!
 
Förutom detta har jag umgåtts med mina vänner & pojkvännen. Firat påsk med familjen och fick även leta efter ett påskägg då den låg gömt i mitt rum med massa godis i! Dom tråkiga nyheterna var terrordådet i Stockholm, var precis påväg till min första arbetsdag som barnflicka, men tåget åkte inte in till stan pågrund av terrordådet så jag fick meddela min chef & barnfamiljen där jag fick ställa in för jag kunde inte ta mig fram, dom bad mig även att inte åka in för säkerheten.
Nästa vecka funderar jag på att besöka Dollarstore!
 
Tänkte sova nu, har vänt på dygnet och vid 14.00 idag kommer Sandra förbi och umgås med mig!
Inte så rödhåriga tanten.

Tack för en trevlig dag med god mat, dricka och efterrätt. Och en trevlig Livestream! Saknar dig redan min söta dvärgtvilling! :D <3333

Svar: Tack själv bästa Sandruka!!! Love uuu!! <3333
Roxana Peña Aguilar

2017-04-23 @ 22:15:17

LÄMNA DIN KOMMENTAR HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Vad har du på hjärtat?: