Vår kärlekshistoria ~ Del 5

Vi blev sedan tillsammans den 16:e Augusti 2015 kl. 01:56 
Vi hade motgångar 1 månad efter att vi blev tillsammans, då jag var så nära på att göra slut, det var stora konflikter men vi valde att fortsätta och jag trodde verkligen inte att han skulle vara så seriös med vårt förhållande. Jag trodde han skulle dumpa mig efter 1-3 månader och jag var så rädd för att bli utnyttjad. Jag är så otroligt glad att vi valde att kämpa vidare fast än vi hade det så jobbigt när vi var tillsammans i 1-2 månader, jag trodde verkligen att jag skulle förlora honom pågrund av hela konflikten. Vad själva konflikten handlade om tänker jag inte skriva ut, och nej det handlade absolut inget om otrohet, hade aldrig förlåtit otrohet.
 
Vi blev mycket starkare som par av konflikten, vi lärde oss att mogna tillsammans, blomma ut tillsammans och bli starkare tillsammans. 
Men handen på hjärtat, fan vad lycklig jag är med honom. Att han alltid kämpat för oss, och jag för oss. Vi har blivit så mycket bättre på saker än vad vi var för 1 år sen och för 2 år sen. Vi lärde oss att börja hantera saker på olika sätt, vi har mer förståelse för varandra och vi stöttar varandra hela tiden oavsett vad det är. Vi har gråtit ihop, skrattat ihop och vi älskar varandra. Tänk att bilden här nedanför höll vi på och gå igenom motgången.
 
Det bästa av allt är att jag har funnit min livskärlek. Jag har aldrig känt det här förtroendet för någon annan, jag litar på honom och jag som verkligen har lidit av trust issues är framsteg för mig. Även min svartsjuka har blivit så otroligt mycket bättre, man kan nästan säga att jag blir knappt svartsjuk längre och jag är väldigt glad över det. Det krävdes bara rätt person och det är han. Han bevisade mig gång på gång att det finns ingenting som jag ska vara svartsjuk över eller vara orolig. För han är bara min, han älskar mig och han valde mig av miljoner andra där ute.
Vi gick på biodejt igår på vår 2-årsdag och jag hade pirr i magen när jag höll på & sminkade mig inför dejten och för några veckor sen åkte vi till Gröna Lund med några vänner och vi firade vår 2-årsdag i förskott och vi hade så sjukt roligt. Han är verkligen det bästa som har hänt mig, han stöttar mig varje gång jag tagit ett beslut, han har funnits där när jag blivit av med falska vänner och mått dåligt, när jag mådde dåligt så skrev han till mig "Jag kommer alltid bära dig på mina axlar, även om jag själv skulle vara svag", han älskar mig för den jag är, han tröstar mig, han påminner mig varje dag att han älskar mig eller att han saknar mig när vi inte setts på ett tag. Så fort vi går ifrån varandra och ska hem så går det bara några sekunder och vi båda smsar varandra och säger att vi saknar varandra redan, och det har varit så sen vi började dejta. Mina känslor och min kärlek för dig är obeskrivlig, och jag vet att du kommer se det här inlägget älskling. Du är världens bästa och underbaraste, hoppas på en evighet med dig! 
 
Allt har blivit bättre mellan oss under dessa två år, kan ni förstå? 732 dagar med honom.
Önskar jag hittade honom tidigare i mitt liv, hade valt honom tusen gånger om, jag älskar dig Andreas! 

Vår kärlekshistoria ~ Del 4

Jag satte mig på tåget och åkte hem, under tiden så satt jag och små log för mig själv och tänkte "Shit, hände detta verkligen? e han intresserad av mig, eller kysste han mig bara för att?" 30 minuters resan hem kändes som en evighet då det enda jag ville var att få svar från honom om han var intresserad av mig eller inte. Jag hade inget batteri under hela hemresan, när jag väl kom hem så skuttade jag in till mitt rum pågrund av glädjen och pirr i magen, små sprang till eluttaget så jag kunde ladda telefonen. När telefonen startades så frågade han mig om jag hade kommit hem. Jag skrev detta direkt till mina vänner om att jag var på dejt, att han va skitsnygg och att vi kysstes. 
 
Dagen efter så skrev vi detta och det visade sig att han var intresserad av att träffas igen. Så vi träffades i flera dagar och vi var helt galna i varandra, vi kunde inte sluta kyssas.
~ Här är 2 stycken snapchat bilder som vi skickade till varandra, jag minns att jag var helt osminkad och i pyjamas, sen när han skickade den här bilden så sminkade jag mig och satte på mig ett linne och skickade bilden haha!
 
Jag tog bild på våra händer när vi träffades för andra gången då vi tog en promenad och hade sjukt mysigt!
 
Här är vår första pussbild och en bild på oss. Helt sjukt att han var 17 år här & jag 19 och nu är han snart 20 och jag 21 år.
FORTSÄTTNINGEN FÖLJER I NÄSTA INLÄGG!

Vår kärlekshistoria ~ Del 3

- Jag blev sjukt ledsen och trodde han hade skojat med mig om att vi skulle ses eller att jag hade blivit catfishad, 1-2 minuter senare så ringde Andreas upp mig och sa att han hjälpte till sin mamma med något och därför kunde han inte svara för han var upptagen. Jag frågade honom vart han var, och han sa att han var påväg till pendeltåget så han skulle höra av sig när han är i stan. Jag var så otroligt nära på att ställa in träffen för jag kände mig spyfärdig av nervositet, samt att jag har komplex över mina vader för jag tycker dom är så smala och eftersom jag hade shorts på mig så skämdes jag. Jag var rädd att han skulle kommentera om mina vader eller mitt utseende. Jag kom fram till T-centralen och fick vänta i 5-10 minuter på honom. 
 
Gud, jag minns exakt hur han tittade på mig och kramen, men jag minns att han hade på sig ett vitt linne/tröja, rutig röd skjorta, keps, jeans och svarta skor. Och WOW, vad jag föll för honom direkt. Jag ville dock inte visa att jag var intresserad för det skulle bara kännas creepy tänkte jag. Vi hade planerat att vi skulle till en plats men han mindes inte hur man åkte dit så vi skippade det och tog en promenad mot Kungsträdgården och sen vidare till Gamla Stan. Han var nervös så han smsade med sin kompis för att hålla sig lugn och jag trodde att han skrev med andra brudar så jag tog det som att han var inte intresserad utav mig därav visade jag inget för honom i några timmar, vi gick sedan till Coop och han ville bjuda mig på läsk men jag ville inte så jag tackade nej, fast han försökte "tvinga" mig och sa "Joo, ta! Du får" (det roliga är att än idag så säger han så haha!). När butikerna stängde mellan kl 19-20 så blev det tomt i Gamla stan så vi satte oss på en bänk, jag satt och vilade pågrund av att vi hade promenerat så himla länge och jag hade ont i fötterna. Vi började prata mycket mer med tiden. När vi satt på bänken så ville jag vara diskret med att visa att jag var intresserad så jag la mig i hans knä och han kliade min rygg och vi satt där och skrattade åt allt möjligt. Klockan blev 23.30 och det var dags för oss att röra sig hemåt. Samt att jag hade dåligt med batteri.
 
Vi började promenera mot stationen och vi var innanför spärrarna och skulle säga hejdå, vi skulle åt olika håll. Under tiden vi sa hejdå så kramades vi 2-3 ggr och sa hejdå men ingen av oss gick utan båda stannade kvar, och båda ville kyssa varandra men ingen vågade ta steget, tillslut gav jag upp och bestämde mig för att gå och ta tåget för jag antog att han var inte intresserad. Jag kramade honom och vände mig om, han tog tag i min arm och han gav mig en lång och passionerad kyss.
 
Vi sa hejdå, kramades en sista gång och så gick vi åt varsitt håll, han sa även att jag skulle höra av mig när jag kommit hem då jag hade lite batteri.
 
Här är vår första bild tillsammans, detta är från stunden då vi satt på bänken i Gamla Stan och jag låg i hans knä och han kliade min rygg. Och en smygbild på honom, haha!
FORTSÄTTNINGEN FÖLJER I NÄSTA INLÄGG!

Vår kärlekshistoria ~ Del 2

Han skrev till mig i kik och frågade varför jag inte svarade honom, eftersom kryssningsbåten åker enda till Finland/Åbo så brukade täckningen försvinna och jag trodde verkligen inte att han brydde sig om att jag ej hörde av mig eftersom vi skrev bara som vänner. Jag var osocial av mig i 3-4 dagar för jag festade under dessa 3-4 dagar med ett gäng. Detta var början av Augusti och jag & Andreas fick kontakt runt 20-21 juli.
När vi skrev så planerade vi att vi skulle ses men vi gjorde aldrig det, utan bara flyttade fram planerna eller så glömde vi att vi hade bestämt att träffas. Under denna veckan så hade han körlektioner för att ta moped körkort. Jag minns att han skrev till mig och han var så himla glad för han hade lyckats få sitt moped körkort och jag grattade honom och sa att jag var glad för hans skull. 
 
Eftersom vi hade normala konversationer så "raggade" vi inte på varandra under tiden vi hade kontakt tills en dag så frågade jag honom om vad han tyckte om mig fast vi inte träffats än. 
Jag har självklart screenat detta och som ni ser så skrev han att han tycker att jag verkar vara en bra tjej och annorlunda på ett positivt sätt. Här märkte jag att det började bli något mellan oss eftersom vi började skriva på ett annat sätt än vad vi brukade göra. Dock gjorde vi alltid hjärtan men inte att vi var "öppna" eller komplimanger. Bilden här nedanför så gav han mig nog den första komplimangen då jag minns att jag blev generad när han skrev såhär till mig.
Efter det så minns jag att vi verkligen bestämde att vi skulle träffas och då kom vi fram till att vi skulle träffas den 10e Augusti inne i stan. Dagarna gick och för varje dag fick jag en klump i magen av nervositet, jag var så rädd och nervös på samma gång inför träffen och jag var rädd om vad han skulle tycka om mig, tänk om han skulle tycka att jag var ful? tänk om han skulle tycka att jag var tråkig? tänk om han skulle tycka att jag är inte hans typ?
 
Sen kom den dagen då vi skulle verkligen ses på riktigt. Jag vaknade väldigt tidigt denna soliga och varma sommardagen, jag duschade så fort jag vaknade, tänkte under tiden jag duschade över hur nervös jag var inför att träffa Andreas, man kan säga nästan att jag försökte mentalt förbereda mig inför att träffa honom eftersom jag var så nervööös haha! Jag kommer även ihåg att jag hade sån beslutsångest inför att välja kläder, bytte outfit minst 10 gånger. Det blev ett par svarta shorts, ett svart linne & en beige cardigan. 
Jag tog tåget runt 4-tiden och påväg till tåget så ville jag få tag i Andreas för och fråga hur långt han har kommit, och om han var påväg. 
 
Jag ringde honom 4-5 gånger och han svarade inte...
 
FORTSÄTTNINGEN FÖLJER I NÄSTA INLÄGG!
 

Vår kärlekshistoria ~ Del 1

Idag den 16:e Augusti fyller jag & min pojkvän 2 år ihop! Så jag tänkte skriva vår kärlekshistoria i olika delar.
 
Så jag skaffade Badoo runt år 2014 Oktober.
 
Jag tyckte inte om appen pågrund av att det var så många sliskiga personer där och nästan alla var ute efter något annat. Så jag bestämde mig år 2015 att helt enkelt sluta logga in på Badoo. För jag orkade inte helt enkelt inte med appen för jag tänkte att man kommer aldrig kunna hitta något seriöst i en oseriös app.
Jag skrev ut mitt kik-användarnamn på min badoo-profil, hade endast appen kvar för tidsfördriv under denna tid, brukade logga in och scrollade, men var inte aktiv där längre. Anledningen till varför jag skrev ut mitt kik-användarnamn var för att jag tänkte att någon kanske vill höra av sig om den vill få tag i mig, fick runt 100 meddelanden på kik och där såg jag att en kille hade skrivit till mig (Andreas). Jag var väldigt skeptisk av mig för jag var väldigt rädd/orolig att jag skulle falla för dåliga killar. Jag valde att svara ändå och han skrev ett hej, frågade hur jag mår och jag var väldigt dryg/kall av mig för som sagt, jag var rädd
 
Jag dömde för fort och trodde han var en kille som var ute efter något annat. Vi hade en helt vanlig konversation, minns att dagen innan jag skulle gå på babyshower så köpte jag mig en jacka och jag kommer ihåg att jag skickade en bild på mig i snapchat och han skrev att den var fin och att den passade mig. Den 25e Juli då jag skulle gå på Babyshower så frågade jag honom om han ville prata i telefon med mig medans jag skulle ta tåget och promenera till lokalen där Babyshowern ägde rum.
Han sa ja. Så jag ringde upp honom och jag var sjukt nervös inför att prata med honom i telefon, men när jag blir nervös så babblar jag väldigt mycket, han var lite blyg när vi pratade i telefon så jag antog att han var inte intresserad, men jag älskade hans röst.. 
 
När jag kom fram utanför lokalen så la vi på. Vi smsade lite då och då under tiden jag var på babyshowern.
 
Veckorna gick vi skrev varje dag, pratade i telefon några gånger, och början av Augusti åkte jag på kryssning och jag var väldigt osocial av mig, jag trodde verkligen inte att Andreas var intresserad av mig men....
 
(del 2, är i nästa inlägg! fortsättningen följer)