Vår kärlekshistoria ~ Del 1

Idag den 16:e Augusti fyller jag & min pojkvän 2 år ihop! Så jag tänkte skriva vår kärlekshistoria i olika delar.
 
Så jag skaffade Badoo runt år 2014 Oktober.
 
Jag tyckte inte om appen pågrund av att det var så många sliskiga personer där och nästan alla var ute efter något annat. Så jag bestämde mig år 2015 att helt enkelt sluta logga in på Badoo. För jag orkade inte helt enkelt inte med appen för jag tänkte att man kommer aldrig kunna hitta något seriöst i en oseriös app.
Jag skrev ut mitt kik-användarnamn på min badoo-profil, hade endast appen kvar för tidsfördriv under denna tid, brukade logga in och scrollade, men var inte aktiv där längre. Anledningen till varför jag skrev ut mitt kik-användarnamn var för att jag tänkte att någon kanske vill höra av sig om den vill få tag i mig, fick runt 100 meddelanden på kik och där såg jag att en kille hade skrivit till mig (Andreas). Jag var väldigt skeptisk av mig för jag var väldigt rädd/orolig att jag skulle falla för dåliga killar. Jag valde att svara ändå och han skrev ett hej, frågade hur jag mår och jag var väldigt dryg/kall av mig för som sagt, jag var rädd
 
Jag dömde för fort och trodde han var en kille som var ute efter något annat. Vi hade en helt vanlig konversation, minns att dagen innan jag skulle gå på babyshower så köpte jag mig en jacka och jag kommer ihåg att jag skickade en bild på mig i snapchat och han skrev att den var fin och att den passade mig. Den 25e Juli då jag skulle gå på Babyshower så frågade jag honom om han ville prata i telefon med mig medans jag skulle ta tåget och promenera till lokalen där Babyshowern ägde rum.
Han sa ja. Så jag ringde upp honom och jag var sjukt nervös inför att prata med honom i telefon, men när jag blir nervös så babblar jag väldigt mycket, han var lite blyg när vi pratade i telefon så jag antog att han var inte intresserad, men jag älskade hans röst.. 
 
När jag kom fram utanför lokalen så la vi på. Vi smsade lite då och då under tiden jag var på babyshowern.
 
Veckorna gick vi skrev varje dag, pratade i telefon några gånger, och början av Augusti åkte jag på kryssning och jag var väldigt osocial av mig, jag trodde verkligen inte att Andreas var intresserad av mig men....
 
(del 2, är i nästa inlägg! fortsättningen följer)

LÄMNA DIN KOMMENTAR HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Vad har du på hjärtat?: