Vår kärlekshistoria ~ Del 2

Han skrev till mig i kik och frågade varför jag inte svarade honom, eftersom kryssningsbåten åker enda till Finland/Åbo så brukade täckningen försvinna och jag trodde verkligen inte att han brydde sig om att jag ej hörde av mig eftersom vi skrev bara som vänner. Jag var osocial av mig i 3-4 dagar för jag festade under dessa 3-4 dagar med ett gäng. Detta var början av Augusti och jag & Andreas fick kontakt runt 20-21 juli.
När vi skrev så planerade vi att vi skulle ses men vi gjorde aldrig det, utan bara flyttade fram planerna eller så glömde vi att vi hade bestämt att träffas. Under denna veckan så hade han körlektioner för att ta moped körkort. Jag minns att han skrev till mig och han var så himla glad för han hade lyckats få sitt moped körkort och jag grattade honom och sa att jag var glad för hans skull. 
 
Eftersom vi hade normala konversationer så "raggade" vi inte på varandra under tiden vi hade kontakt tills en dag så frågade jag honom om vad han tyckte om mig fast vi inte träffats än. 
Jag har självklart screenat detta och som ni ser så skrev han att han tycker att jag verkar vara en bra tjej och annorlunda på ett positivt sätt. Här märkte jag att det började bli något mellan oss eftersom vi började skriva på ett annat sätt än vad vi brukade göra. Dock gjorde vi alltid hjärtan men inte att vi var "öppna" eller komplimanger. Bilden här nedanför så gav han mig nog den första komplimangen då jag minns att jag blev generad när han skrev såhär till mig.
Efter det så minns jag att vi verkligen bestämde att vi skulle träffas och då kom vi fram till att vi skulle träffas den 10e Augusti inne i stan. Dagarna gick och för varje dag fick jag en klump i magen av nervositet, jag var så rädd och nervös på samma gång inför träffen och jag var rädd om vad han skulle tycka om mig, tänk om han skulle tycka att jag var ful? tänk om han skulle tycka att jag var tråkig? tänk om han skulle tycka att jag är inte hans typ?
 
Sen kom den dagen då vi skulle verkligen ses på riktigt. Jag vaknade väldigt tidigt denna soliga och varma sommardagen, jag duschade så fort jag vaknade, tänkte under tiden jag duschade över hur nervös jag var inför att träffa Andreas, man kan säga nästan att jag försökte mentalt förbereda mig inför att träffa honom eftersom jag var så nervööös haha! Jag kommer även ihåg att jag hade sån beslutsångest inför att välja kläder, bytte outfit minst 10 gånger. Det blev ett par svarta shorts, ett svart linne & en beige cardigan. 
Jag tog tåget runt 4-tiden och påväg till tåget så ville jag få tag i Andreas för och fråga hur långt han har kommit, och om han var påväg. 
 
Jag ringde honom 4-5 gånger och han svarade inte...
 
FORTSÄTTNINGEN FÖLJER I NÄSTA INLÄGG!
 

LÄMNA DIN KOMMENTAR HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Vad har du på hjärtat?: