VÅR KÄRLEKSHISTORIA ~ DEL 3

- Jag blev sjukt ledsen och trodde han hade skojat med mig om att vi skulle ses eller att jag hade blivit catfishad, 1-2 minuter senare så ringde Andreas upp mig och sa att han hjälpte till sin mamma med något och därför kunde han inte svara för han var upptagen. Jag frågade honom vart han var, och han sa att han var påväg till pendeltåget så han skulle höra av sig när han är i stan. Jag var så otroligt nära på att ställa in träffen för jag kände mig spyfärdig av nervositet, samt att jag har komplex över mina vader för jag tycker dom är så smala och eftersom jag hade shorts på mig så skämdes jag. Jag var rädd att han skulle kommentera om mina vader eller mitt utseende. Jag kom fram till T-centralen och fick vänta i 5-10 minuter på honom. 
 
Gud, jag minns exakt hur han tittade på mig och kramen, men jag minns att han hade på sig ett vitt linne/tröja, rutig röd skjorta, keps, jeans och svarta skor. Och WOW, vad jag föll för honom direkt. Jag ville dock inte visa att jag var intresserad för det skulle bara kännas creepy tänkte jag. Vi hade planerat att vi skulle till en plats men han mindes inte hur man åkte dit så vi skippade det och tog en promenad mot Kungsträdgården och sen vidare till Gamla Stan. Han var nervös så han smsade med sin kompis för att hålla sig lugn och jag trodde att han skrev med andra brudar så jag tog det som att han var inte intresserad utav mig därav visade jag inget för honom i några timmar, vi gick sedan till Coop och han ville bjuda mig på läsk men jag ville inte så jag tackade nej, fast han försökte "tvinga" mig och sa "Joo, ta! Du får" (det roliga är att än idag så säger han så haha!). När butikerna stängde mellan kl 19-20 så blev det tomt i Gamla stan så vi satte oss på en bänk, jag satt och vilade pågrund av att vi hade promenerat så himla länge och jag hade ont i fötterna. Vi började prata mycket mer med tiden. När vi satt på bänken så ville jag vara diskret med att visa att jag var intresserad så jag la mig i hans knä och han kliade min rygg och vi satt där och skrattade åt allt möjligt. Klockan blev 23.30 och det var dags för oss att röra sig hemåt. Samt att jag hade dåligt med batteri.
 
Vi började promenera mot stationen och vi var innanför spärrarna och skulle säga hejdå, vi skulle åt olika håll. Under tiden vi sa hejdå så kramades vi 2-3 ggr och sa hejdå men ingen av oss gick utan båda stannade kvar, och båda ville kyssa varandra men ingen vågade ta steget, tillslut gav jag upp och bestämde mig för att gå och ta tåget för jag antog att han var inte intresserad. Jag kramade honom och vände mig om, han tog tag i min arm och han gav mig en lång och passionerad kyss.
 
Vi sa hejdå, kramades en sista gång och så gick vi åt varsitt håll, han sa även att jag skulle höra av mig när jag kommit hem då jag hade lite batteri.
 
Här är vår första bild tillsammans, detta är från stunden då vi satt på bänken i Gamla Stan och jag låg i hans knä och han kliade min rygg. Och en smygbild på honom, haha!
FORTSÄTTNINGEN FÖLJER I NÄSTA INLÄGG!♥ Kom ihåg mig?


» Roxana Peña Aguilar «
21 år • Stockholm
♡ Andreas, 16/08-15 ♡

KONTAKT: roxis@live.se