Vår kärlekshistoria ~ Del 4

Jag satte mig på tåget och åkte hem, under tiden så satt jag och små log för mig själv och tänkte "Shit, hände detta verkligen? e han intresserad av mig, eller kysste han mig bara för att?" 30 minuters resan hem kändes som en evighet då det enda jag ville var att få svar från honom om han var intresserad av mig eller inte. Jag hade inget batteri under hela hemresan, när jag väl kom hem så skuttade jag in till mitt rum pågrund av glädjen och pirr i magen, små sprang till eluttaget så jag kunde ladda telefonen. När telefonen startades så frågade han mig om jag hade kommit hem. Jag skrev detta direkt till mina vänner om att jag var på dejt, att han va skitsnygg och att vi kysstes. 
 
Dagen efter så skrev vi detta och det visade sig att han var intresserad av att träffas igen. Så vi träffades i flera dagar och vi var helt galna i varandra, vi kunde inte sluta kyssas.
~ Här är 2 stycken snapchat bilder som vi skickade till varandra, jag minns att jag var helt osminkad och i pyjamas, sen när han skickade den här bilden så sminkade jag mig och satte på mig ett linne och skickade bilden haha!
 
Jag tog bild på våra händer när vi träffades för andra gången då vi tog en promenad och hade sjukt mysigt!
 
Här är vår första pussbild och en bild på oss. Helt sjukt att han var 17 år här & jag 19 och nu är han snart 20 och jag 21 år.
FORTSÄTTNINGEN FÖLJER I NÄSTA INLÄGG!

LÄMNA DIN KOMMENTAR HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Vad har du på hjärtat?: