Vår kärlekshistoria ~ Del 5

Vi blev sedan tillsammans den 16:e Augusti 2015 kl. 01:56 
Vi hade motgångar 1 månad efter att vi blev tillsammans, då jag var så nära på att göra slut, det var stora konflikter men vi valde att fortsätta och jag trodde verkligen inte att han skulle vara så seriös med vårt förhållande. Jag trodde han skulle dumpa mig efter 1-3 månader och jag var så rädd för att bli utnyttjad. Jag är så otroligt glad att vi valde att kämpa vidare fast än vi hade det så jobbigt när vi var tillsammans i 1-2 månader, jag trodde verkligen att jag skulle förlora honom pågrund av hela konflikten. Vad själva konflikten handlade om tänker jag inte skriva ut, och nej det handlade absolut inget om otrohet, hade aldrig förlåtit otrohet.
 
Vi blev mycket starkare som par av konflikten, vi lärde oss att mogna tillsammans, blomma ut tillsammans och bli starkare tillsammans. 
Men handen på hjärtat, fan vad lycklig jag är med honom. Att han alltid kämpat för oss, och jag för oss. Vi har blivit så mycket bättre på saker än vad vi var för 1 år sen och för 2 år sen. Vi lärde oss att börja hantera saker på olika sätt, vi har mer förståelse för varandra och vi stöttar varandra hela tiden oavsett vad det är. Vi har gråtit ihop, skrattat ihop och vi älskar varandra. Tänk att bilden här nedanför höll vi på och gå igenom motgången.
 
Det bästa av allt är att jag har funnit min livskärlek. Jag har aldrig känt det här förtroendet för någon annan, jag litar på honom och jag som verkligen har lidit av trust issues är framsteg för mig. Även min svartsjuka har blivit så otroligt mycket bättre, man kan nästan säga att jag blir knappt svartsjuk längre och jag är väldigt glad över det. Det krävdes bara rätt person och det är han. Han bevisade mig gång på gång att det finns ingenting som jag ska vara svartsjuk över eller vara orolig. För han är bara min, han älskar mig och han valde mig av miljoner andra där ute.
Vi gick på biodejt igår på vår 2-årsdag och jag hade pirr i magen när jag höll på & sminkade mig inför dejten och för några veckor sen åkte vi till Gröna Lund med några vänner och vi firade vår 2-årsdag i förskott och vi hade så sjukt roligt. Han är verkligen det bästa som har hänt mig, han stöttar mig varje gång jag tagit ett beslut, han har funnits där när jag blivit av med falska vänner och mått dåligt, när jag mådde dåligt så skrev han till mig "Jag kommer alltid bära dig på mina axlar, även om jag själv skulle vara svag", han älskar mig för den jag är, han tröstar mig, han påminner mig varje dag att han älskar mig eller att han saknar mig när vi inte setts på ett tag. Så fort vi går ifrån varandra och ska hem så går det bara några sekunder och vi båda smsar varandra och säger att vi saknar varandra redan, och det har varit så sen vi började dejta. Mina känslor och min kärlek för dig är obeskrivlig, och jag vet att du kommer se det här inlägget älskling. Du är världens bästa och underbaraste, hoppas på en evighet med dig! 
 
Allt har blivit bättre mellan oss under dessa två år, kan ni förstå? 732 dagar med honom.
Önskar jag hittade honom tidigare i mitt liv, hade valt honom tusen gånger om, jag älskar dig Andreas! 

LÄMNA DIN KOMMENTAR HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Vad har du på hjärtat?: