2 DECEMBER

Gud DECEMBER redan? Det känns som att jag nyligen firade nyår och började på 2017. Jag har varit sjukt taggad på livet dessa veckor, träffat nya människor och så har jag faktiskt festat två helger i rad nu haha! Jag brukar inte festa så mycket längre som förut men nu har det bara blivit så att jag festade förra helgen och igår festade jag. Förra gången så gick vi till Ida R och förade hos henne, jag och Malin. Vi åkte in till stan sen och tog en uber till klubben och så drog Ida hem för hon skulle upp tidigt. Så jag och Malin stannade kvar där och dansade lite då vi hade betalat inträde och det hade varit värdelöst och betala inträde för och sedan åka hem. Vi dansade i 1-2 timmar och sen åkte vi tåg hem. 
Denna veckan fick jag meddelande av Ida, ni som vet och följt mig länge så är Ida en av mina bästavänner som jag har känt i 14 år. Därför skriver jag Ida R för det är en annan Ida, haha. Jag fick iallafall meddelande av Ida som undrade om jag ville festa med henne, Johanna och Saga denna helg. Och sen kom även Mathilda som jag aldrig träffat förut men hon kom hem till mig och vi förade alla fem. Vi blandade lite drinkar, musik & sminkade oss. Vi åkte in till stan och var i klubben runt 23 tiden och vi dansade loss hela kvällen! Vi agerade även och stoppade ett bråk. Hela kvällen var verkligen grym!! Det behövdes verkligen med mina babes
 
Vi kom hem klockan fyra imorse och Ida sov över hos mig och åkte härifrån vid två. Nu har jag legat i sängen sedan dess och vilat!

LÄMNA DIN KOMMENTAR HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Vad har du på hjärtat?: