Sushi time

Heeej på er ,
Idag har jag varit barnvakt åt min storebror och sedan åkte jag in till stan och mötte upp min bästa killkompis. Vi gick till Sushi Yama i stan och umgicks lite, då vi inte har setts på ett tag. Jag måste hinna träffa lite vänner och pojkvännen pågrund av att jag ska börja jobba nu i veckan, ska skriva på mitt anställningspapper nu på Måndag. Ska bli så otroligt skönt att börja jobba, och försörja mig själv!
Jag kommer även sätta upp mål inför detta år! Vill göra lite "förändringar" som att klippa håret & färga håret till röd/lila. Är så otroligt taggad & jag har även tagit hål i öronen med en nål och med hjälp av min kompis Nathalie. Har alltid gått till frisören och gjort med pistol, men hört att det är farligt och ta hål i öronen med pistol, utan man ska gå till en piercingstudio och be dom göra. Men jag har ju varit lite bada$$ kan man säga, då jag har tagit pistol flera gånger men varje hål jag gjort har blivit infekterad förutom 1 som jag fortfarande har kvar, haha!
 
Nu ska jag gå & ta ett skönt varmt bad, för imorgon ska jag träffa pojkvännen, vi måste passa på innan jag får mitt schema.
 
Jag hoppas ni får en grym kväll, och jag ska försöka göra vlogs med mobilen isåfall, då jag inte har en kamera.
Tänkte göra ett collage imorgon med bilder från 2016.
 
Puss
 

LÄMNA DIN KOMMENTAR HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Vad har du på hjärtat?: