TIPS!

Tänkte ge er ett tips till er som bor i Stockholm. Finns photoboot i Bikbok inne i gallerian ifall ni vill ta fina bilder med er vän, mamma, pappa, partner osv. Tog bilder i photobooten med min pojkvän och man fick tre stycken foto remsor, riktigt värt för endast fyrtio kronor. Låter som att jag är sponsrad av bikbok (I wish tho) men så är inte fallet, haha. Näe, nu måste jag verkligen gå och sova, hatar att vända på dygnet. Godnatt på er!
 

| I WANT |

Så himla fina set! Älskar mjukis set, perfekt när man vill ha en mysig outfit och kunna gå runt i!

Dessa finns på Madlady, kika in dom!!

Reklamfilm Inspelning

Just nu är klockan tidigt på morgonen och jag har fortfarande inte gått och lagt mig ännu. Precis ätit mackor och druckit ett glas cola och tänkte faktiskt sova snart, brorsas son kommer om fyra timmar ungefär och han kommer garanterat väcka mig, haha!
Som ni såg så skulle jag medverka i en reklamfilm med Andreas i Tisdags. Fan vad grymma vi är!! Är också väldigt stolt över honom för han tycker att han inte kan skådespela men han var faktiskt väldigt duktig fast det var första gången för honom. Vi skulle sitta på en soffa, vara nykära och kyssas medans vi skulle kolla på en film. Allting började med att vi åkte till Karlaplan, Filmhuset i Stockholm. När vi kom fram så satt vi och åt frukost, vi satt & pratade med andra statiser där. 
Sedan fick jag gå till smink rummet och bli lite sminkad, vi fick byta kläder för temat var avslappnande. 
Vi hade lunch och sen repade vi och så fick vi börja med dom riktiga tagningarna. Det tog ungefär 8 timmar för och spela in. Vi fick sluta 1 timme tidigare för att vi alla var väldigt duktiga!
 
Vi har inte fått all information om reklamfilmen, det enda vi vet just nu är att dom kommer nog kontakta oss för mer uppdrag i framtiden, att vi spelade in reklamfilmen för IKEA & att den kommer förmodligen gå på tv nån gång i år eller nästa år!
Efter inspelningen åkte vi in till stan och gick in i en photoboot och tog bilder, bjuder på bilden jag blev mest nöjd med.

Ångesten får mig att se ut som en idiot

Jag hör inte av mig till andra.

Jag är livrädd för att prata i telefonen och börja konversationer med främlingar. Jag är till och med rädd för att skicka meddelanden till vissa vänner och verka för insatt i deras liv. Rädd för att bli en irriterande person som stör när jag bara bryr mig. Så jag raderar meddelanden. Jag väntar för länge med att svara tillbaka. Jag visar inte att jag bryr mig.

Men jag bryr mig mer än folk anar. Jag bryr mig så mycket att det gör ont.

Jag kan verka snobbig eftersom jag har svårt att prata och tvinga fram ett leende. Men jag försöker inte vara en idiot. Jag försöker bara överleva - eftersom sociala situationer är en krigszon för mig. De får mig att rodna, svettas och andas fort.

Det är därför jag inte kollar folk i ögonen när de talar med mig. Jag kollar på deras läppar, på väggen bakom dem eller ner på mobilen. Detta får mig att se ut som att jag inte bryr mig ett dugg om vad de har att säga, men att undvika deras blickar är bara en krycka för mig. Jag lyssnar mer än de kan ana. Suger in varje ord.

Jag är inte bra på att samtala - och det får mig att verka vara en dålig vän.

Jag hoppar inte in i konversationer. Jag är tyst i grupper. De andra antar att jag sitter där och dömer varje ord som lämnar deras mun när jag i verkligheten är beundrad över hur lätt de kommunicerar. Hur naturligt det är för dem. Hur mänskliga de är och hur trasig jag är.

De inser såklart inte att jag har ångest. De tror bara att jag är tyst. Blyg.

Nej de inser inte att jag har ångest eftersom jag inte skakar hela bordet eller hyperventilerar i en papperspåse. Mina sammanbrott händer innan jag träffar dem.

Natten innan eller på vägen dit i bilen känner jag det komma. Jag ser alla de värsta sakerna som kan hända. Föreställer mig hur pinsam jag kommer vara.

När jag är bland dem trycker jag in det på insidan. Försöker att minska ner de fysiska symtomen för att inte dra uppmärksamhet till mig, men bara för att jag lugnade ner mina skakningar betyder det inte att jag lugnande ner mitt sinne.

Jag är fortfarande ångestfylld. Jag visar det bara inte. I hemlighet oroar jag mig över hur jag ser ut, vad jag ska säga om några sekunder och varför den där personen på andra sidan rummet stirrade på mig nyss. Skrattar de åt mig? De skrattar åt mig.

Om jag behöver lugna ner mig själv flyr jag till toaletten för att andas tungt och skvätta vatten över ansiktet för att sedan gå tillbaka som att allt är bra.

Men allt är inte bra. Ångesten ser till att det aldrig är riktigt bra.

Detta får mig att hata mig själv. Det får mig att tacka nej till chanser i livet som jag egentligen vill ta. Det får mig att vara tyst när jag egentligen har något viktigt att säga.

Det får mig att se ut som en idiot.

Men det stämmer inte. Jag är bara någon som försöker bara klara sig igenom dagen. Någon som vill bli omtyckt, men ständigt känner att man aldrig riktigt kommer passa in...

22:34

Hellu på er!!
 
Kom hem för ett tag sen. Jag vaknade tidigt idag och hade planerat att vara hemma då jag är småsjuk, kliar väldigt mycket i halsen och nästan kvävs av mitt egna saliv. Sen fick jag meddelande av Nina om jag ville komma till henne då hon bor i porten bredvid, vi fick kontakt via en tjejgrupp på facebook. Så jag fixade mig och gick till henne. Vi satte på oss morgonrock och satte oss på balkongen & lyssnade på musik.
 
Sen gick jag och mötte Edina med Melvin. Vi gick till Maxi och hon skulle handla, sen gick jag tillbaks till Nina och vi chillade medans hon städade, sen gick vi till centrum & handlade och mötte sedan upp Edina vid centrum och så skulle dom käka men jag mådde inte bra så jag drog hem. 
Detta var dagens spontana planer - Nu tänkte jag skicka in min månadsrapport till jobbet.
Angående min piercing så är jag sjukt nöjd och fick bättre självförtroende haha! Velat ha navelpiercing så himla länge och tog äntligen tag i det! 

2 November

Klockan är jätte mycket men tänkte uppdatera en snabbis. Igår piercade jag mig, mötte upp Christina i stan och vi gick runt i olika affärer och sen skulle vi ta pendeltåget in till Jakobsberg men vi hade världens otur för pendeltåget mot Jakobsberg var inställda. Vart arg och besviken för antog att det fanns inget annat sätt att komma fram till Jakobsberg. Så Christina kollade upp för o se om det fanns en annan lösning vilket var att åka till Akalla och ta buss därifrån, men det var kaos med tunnelbanan, pendeltåg och buss så vår buss i Akalla mot Jakobsberg var försenad, sen efter ett par minuter kom bussen och vi gick förbi Subway då vi var väldigt hungriga. 
 
Och tog sedan bussen till studion, piercaren var super trevlig och besöket gick väldigt snabbt. Det gjorde väldigt ont dock! 
 
Vi åkte sedan hem och vi tänkte ha en sleepover så fort som möjligt.

1 November

Heej mina roxyfoxysar! haha!
 
Nej skoja bara. Jag är sjukt taggad inför idag! För idag ska jag pierca mig och jag är så j*vla taggad.
Dessa dagar har varit helt underbara ♥ Dagens planer är att jag ska duscha, sminka mig, gå förbi min storebror och hämta hans busskort som jag kommer låna, sen kommer jag möta Christina antingen på tåget eller inne i stan vid 17-tiden och vi tänkte gå till Punkt Shop och kika i andra affärer, jag kanske shoppar något också. Har tid klockan halv 9 hos piercaren och jag kommer pierca naveln! Christina kommer vara mitt sällskap eftersom Andreas kunde inte följa med för han har inget busskort.
 
Jag har velat pierca mig i naveln sen jag var 12 år, brukade göra fake navelpiercingar med min dåvarande kompis men jag har velat fram och tillbaka, har inte heller orkat ta tag i det. Spontan bestämde mig för att göra navelpiercing förra månaden och jag tyckte det var dags nu eftersom jag har egentligen velat det så himla länge. Minns ni att jag sa att jag va med i en musikvideo i slutet av Augusti? Musikvideon har släppts och man ser mig i videon ett par gånger och även mitt förnamn och efternamn kommer ut i slutet, huuur coolt är inte det?!
Igår blev jag kontaktad av min släkting som håller på med tv o.s.v. och berättade att hon letar efter ett ungdomspar för en reklamfilm, och om jag & min pojkvän är intresserade inför att medverka i reklamfilmen och att vi får betalt för det.
 
Vi tackade ja. Så nästa vecka den 7:e November har vi inspelningsdag! Vi båda är galet nervösa. Det enda vi vet just nu är att reklamfilmen kommer förmodligen gå i TV.
Tänkte kolla lite på youtube just nu och mysa ner mig i sängen, har haft migrän och känt mig lite smått sjuk sen igår.
Godnatt än så länge!
 


» Roxana Peña Aguilar «
21 år • Stockholm
♡ Andreas, 16/08-15 ♡

KONTAKT: roxis@live.se