1 November

Heej mina roxyfoxysar! haha!
 
Nej skoja bara. Jag är sjukt taggad inför idag! För idag ska jag pierca mig och jag är så j*vla taggad.
Dessa dagar har varit helt underbara ♥ Dagens planer är att jag ska duscha, sminka mig, gå förbi min storebror och hämta hans busskort som jag kommer låna, sen kommer jag möta Christina antingen på tåget eller inne i stan vid 17-tiden och vi tänkte gå till Punkt Shop och kika i andra affärer, jag kanske shoppar något också. Har tid klockan halv 9 hos piercaren och jag kommer pierca naveln! Christina kommer vara mitt sällskap eftersom Andreas kunde inte följa med för han har inget busskort.
 
Jag har velat pierca mig i naveln sen jag var 12 år, brukade göra fake navelpiercingar med min dåvarande kompis men jag har velat fram och tillbaka, har inte heller orkat ta tag i det. Spontan bestämde mig för att göra navelpiercing förra månaden och jag tyckte det var dags nu eftersom jag har egentligen velat det så himla länge. Minns ni att jag sa att jag va med i en musikvideo i slutet av Augusti? Musikvideon har släppts och man ser mig i videon ett par gånger och även mitt förnamn och efternamn kommer ut i slutet, huuur coolt är inte det?!
Igår blev jag kontaktad av min släkting som håller på med tv o.s.v. och berättade att hon letar efter ett ungdomspar för en reklamfilm, och om jag & min pojkvän är intresserade inför att medverka i reklamfilmen och att vi får betalt för det.
 
Vi tackade ja. Så nästa vecka den 7:e November har vi inspelningsdag! Vi båda är galet nervösa. Det enda vi vet just nu är att reklamfilmen kommer förmodligen gå i TV.
Tänkte kolla lite på youtube just nu och mysa ner mig i sängen, har haft migrän och känt mig lite smått sjuk sen igår.
Godnatt än så länge!

LÄMNA DIN KOMMENTAR HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Vad har du på hjärtat?: