these are the days we live for

Heeej!
Det snöar för fullt just nu i Stockholm, jag är verkligen inte alls glad, jag hatar snön, snöslask, kyla, SL's förseningar och is!! Steve
 
Ni har väl inte missat att det är Black Friday nu i veckan? Jag har ännu inte bestämt mig för om jag ska shoppa något eller inte, det enda jag vet är att jag kommer nog gå till systembolaget på fredagen, eftersom jag skulle kanske festa på lördag med mimmi, ida, rosalie, antonia, malin. Vi bestämde att vi skulle vara hos Rosalie först och föra lite, sen dra vidare till någon klubb! Mer än så har vi inte hunnit planera förutom att vi har frågat varandra vad vi ska ha för outfits haha. Jag har inte bestämt outfit ännu, man känner sig så säker på något några dagar innan utgång och när dagen är väl kommen så ändrar man sig och byter om 10x och tillslut går ut i något helt annat än vad man hade tänkt sig. Jag funderar på att ta på mig mina svarta bootcut byxor med en vitt sött topp & mina höga stövlar och en tunn kofta till det. Ska försöka fota så mycket som möjligt! Förresten så har jag en ny bloggdesign, känns så stilrent och mycket mer "moget" eller hur man ska förklara. Tyckte min förra bloggdesign var too much.
För några dagar sen fyllde jag och min älskling 2 år och 3 månader, jag kan verkligen inte förstå att det är så lite kvar ändå tills vår tre årsdag. Det är helt otroligt och jag älskar honom sååå mycket, finner inga ord för hur mycket jag älskar honom. Han är min största trygghet. 

LÄMNA DIN KOMMENTAR HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Vad har du på hjärtat?: