20 Oktober

Hej!!
 
shit vad länge sen jag bloggade. Just nu bloggar jag via mobilen och tänkte uppdatera för er som fortfarande läser min blogg. Sen sist jag bloggade så har jag umgåtts väldigt mycket med Andreas, vi bowlade med hans familj och firade hans kusins födelsedag. Det var super roligt då hans moster hade hyrt en bowling lokal där vi var helt ensamma & bowlade i 1h. Sedan fick vi fika och kollade på när Elli öppnade sina presenter. Jag var även i Göteborg i några dagar  och jag blev gudmor för första gången!! Så glad!
 
Sen har det hänt en sak som jag inte vill gå ut med så det tänker jag verkligen inte skriva ut, då jag inte vet vilka som läser min blogg och så är det väldigt känsligt. 
 
Jag var med Christina igår i stan och kollade i affärer, hennes pappa skjutsade oss. Sen skulle jag spontant sova hos henne men kom på att jag hade inte tagit min medicin samt att jag jobbade idag från 17-21.30. Så vi får helt enkelt ta det en annan dag, då det var länge sen vi hade sleepover och tjejkväll!
På torsdag nästa vecka ska jag åka och pierca naveln eller nån annanstans om det inte skulle gå att pierca min navel, antingen följer Andreas med eller Christina! 
Jag är väldigt hungrig just nu så tänkte gå och fixa något att äta, smsa lite med älsklingen och sedan sova.
 
godnatt!

LÄMNA DIN KOMMENTAR HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Vad har du på hjärtat?: