23/10-17

Idag är det måndag, vilket betyder att snart är veckan slut. Kanske inte för er som jobbar varje dag haha! Men jag jobbar inte så ofta, jobbar bara på torsdag denna veckan. Jag skulle pierca mig nu på Torsdag men jag hade glömt bort helt att jag jobbade så jag flyttade fram till att pierca mig på Onsdag nästa vecka.
I Fredags förra veckan var jag hos Frida och vi fixade mina naglar, jag har långa och naturliga naglar så hon filade dom spetsigt och så målade hon med nude rosa geléfärg.
 
Älskar dom! Och jag trivs verkligen i spets naglar funderar på att fila mina naglar spetsiga framöver! Vi hade inte setts på 2 år så det var verkligen länge sen vi sågs och dessutom bor vi en station ifrån varandra, haha. Denna veckan har jag iallafall inga planer då jag inte har busskort förutom att jag kanske får stolen från Ikea av mina föräldrar/storebror. Och på Torsdag jobbar jag som sagt, tror från 17.00-23.30 men kommer nog få gå hem tidigare då dom inte behöver min hjälp vid 22 tiden.
Och på Fredag kommer kanske Michéle hem till mig och vi tänkte ha en tjejkväll/sleepover!
Isåfall är det enda planerna jag har än så länge om jag inte lyckas få min brors busskort för en dag så jag kan åka och besöka Andreas då vi inte har setts på snart 1 vecka.
 
Nu ska jag gå och äta kvällsmål och kolla på nån serie och äta en god chokladmuffins, mums.

LÄMNA DIN KOMMENTAR HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Vad har du på hjärtat?: