MUSIKVIDEO

När jag var liten ville jag alltid vara med i en musikvideo eller göra egen musikvideo dock så är jag inte bäst på att sjunga så jag vet att det inte bli en musikvideo för min del, haha! Förrigår fick jag ett meddelande av min släkting, och hon frågade om jag ville vara med i en musikvideo. Jag blev sjukt nervös när jag var påväg dit idag, var nära på att gå av i någon station och ta tåget hem igen, men jag tvingade mig själv att gå för man lever bara en gång. 
 
Sen för att jag fick en chans att vara med i en musikvideo, det är ingenting som händer varje dag. För lite mer än 2 år sen så sminkade jag till en musikvideo och denna gång är det att jag får vara med i en musikvideo.
 
Tyckte det gick bra, vi skulle dansa till koreografin och jag lärde mig ganska snabbt faktiskt, för brukar glömma bort sånt pga stressen. Så vi dansade från runt 17 till 20 och det var sjukt kul! Tog dock inga bilder pågrund av att min mobil hade knappt batteri och behövde de till hemvägen. Ska bli sjukt kul och se resultatet som kommer ut om ungefär 2-3 veckor! Kommer självklart lägga upp det här på bloggen!
 
Vad har hänt annars? Sist jag bloggade så skulle jag, Andreas, Daniel, Ida och hennes pojkvän Kenny åka till Gröna Lund. Så vi åkte till Gröna lund och vi åkte en hel del karuseller hela dagen. Jag och Andreas fyllde 2 år för 2 veckor sen och då gick vi på bio, sen räknar vi även gröna lund men det gjorde vi i förskott, anledningen står i några inlägg under.
 
Sen döpte jag mig den 12:e Augusti, var sååå himla coolt och fint!
 

LÄMNA DIN KOMMENTAR HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Vad har du på hjärtat?: