4 APRIL

Planerna förra veckan var att jag skulle klubba två dagar i rad.. Fredagen kom Christina hem till mig ganska sent och vi drack hos mig och så åkte vi till klubben, vi tog med oss dryck och körde dryckspel, haha! Vi gick till Colosseum och dansade loss, vi hade så j*kla roligt!! Dock vart det lite för mycket sen för vi började shotta tequila. Så vi hängde där och snackade med några tjejer i toan, för dom berättade att vi måste vara försiktiga med dryckerna för ena tjejen hade tydligen fått i sig en drog för hon kände av det. Så det vart sjukt snällt utav dom att uppmärksamma oss även om varken jag eller Christina var i ett nyktert tillstånd. Men jag minns fortfarande det.
Och så minns jag att jag shottade med en tjej som kom fram till mig och frågade om jag ville shotta med henne, så kvällen var så roligt! Jag och Christina umgicks sedan en stund med Nina och hennes tjejkompisar, en av dom kände igen mig genom tjejgrupperna, det är så kul för många har sagt att dom känner igen mig genom tjejgrupperna och så står jag som ett frågetecken och undrar vilka dom är.
 
Efter klubben kom christinas pappa och hämtade upp oss och skjutsade hem mig, dagen efter skulle jag klubba med Michéle och så skulle kanske Andreas komma med sina kompisar men jag mådde verkligen skit dåligt och man mådde som man förtjänade, helt enkelt. Låg sängliggandes hela dagen och verkligen noll apetit. Så Andreas var på biljard med några killar och några tjejer, och jag fick vara hemma och vila upp mig då jag hade ingen ork till att gå ut på en andra utgång. Denna helg kanske jag går ut med Christina, Daniel, Andreas, Dannie & Isabella om dom kunde. Annars tar vi det en annan gång! ❣

LÄMNA DIN KOMMENTAR HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Vad har du på hjärtat?: