MIN SKOLGÅNG 6AN-9AN / DEL 2

Hennes svar var att hon tyckte Lovisa är snäll och hon klickade med henne. Sen åkte vi på klassresa, jag, lovisa och paula skulle dela rum i Gamleby. Man skulle vakna klockan 06 eller 07 och man skulle lägga sig kl 22. Så samma dag vi kom fram till gamleby så var jag väldigt trött då man åkte tidigt på morgonen, man satt i en buss i fem timmar till Gamleby. Jag bad Lovisa o Paula vara lite tysta då dom pratade mycket på natten när vi skulle sova, men dom började prata högre och började studsa i sängen som lät högt bara för att jävlas med mig. Jag vart arg och irriterad och bad dom att respektera att jag var trött och ville sova, dom började skratta åt mig och tillslut vart dom tysta, medans jag vände mig om i sängen och började gråta tyst. Under dessa dagarna i Gamleby så började dom frysa ut mig mer och mer, tillslut började jag umgås med min och Paulas gemensamma vänner från paralellklassen, jag berättade för dom att dom fryste ut mig. Vi hade hemkunskap, så dom delade in mig med Paula & Lovisa. Vi skulle laga något och när vi var klara så bad dom mig göra allt, diska, plocka undan o städa efter oss medans dom gick och lämnade mig själv. Dom spred även ett rykte om att jag var "hårig" för att jag gick in och duschade dagen efter vi var framme och vi gick in på toan alla tre för och kolla om de va rent i badrummet, då såg vi alla tre massa hårstrån i avloppen i duschen, så när jag skulle duscha så stod jag längst in och tryckte mig mot väggen då jag tycker hår i avlopp är det äckligaste som finns speciellt när det inte var mitt hår. Men dom ljög och sa till folk att allt det där håret var från min kropp.
På bussen tillbaka till Stockholm så satte jag mig på nedervåningen då det var sådan buss som har både nedervåning och övervåning, jag förväntade mig att Paula skulle sätta sig bredvid mig men vi började tjafsa så hon gick till övervåningen och satte sig med Lovisa och dom ignorerade mig hela vägen hem i fem timmar.
När vi kom fram så försökte hon prata med mig men jag kände mig bara sårad utav henne, så jag ignorerade henne och bad henne att inte prata med mig. Sen hade vi ledigt i några dagar så under dessa dagar så ignorerade jag Paulas samtal och sms, men svarade efter några dagar på hennes samtal och undrade vad hon ville, hon ville be om ursäkt för att ha fryst ut mig och att hon ångrade det, några dagar senare så plingade det på dörren och det var Lovisa & Paula som ville prata med mig. Dom ville be mig om ursäkt. Vi kom tillbaka till skolan efter några dagar men dom fortsatte frysa ut mig, lovisa tog bild på mig och la ut på facebook bara för att jag vart ful på den, bad henne att ta bort den men hon vägrade tills jag anmälde bilden på facebook, och facebook tog bort den.
Sen började Paula skolka väldigt ofta från skolan tillsammans med Lovisa, och Paula hade sagt flera gånger till mig att hon tycker om chilenare för att vi är snälla, hjälpsamma osv och när jag var påväg till centrum med L & P så sa L att hon hatar chilenare men att jag är ett undantag. Då sa P att hon också hatar chilenare, så jag konfronterade henne och sa att hon sa förut att hon tycker om chilenare och att nu säger hon att hon hatar dom?
 
Flera i skolan började märka att Paula blev helt förändrad, annorlunda och bitchig. Flera hörde av sig till mig och sa att Paula är inte en äkta vän, att dom har börjat ogilla henne för att hon har blivit bitchig sen hon började umgås med Lovisa, dom kunde säga väldigt fula ord till andra som kom från andra länder som t.ex. "du är turk, du har liten kuk" och massa saker. En dag satt jag i matsalen och åt, sen kom L & P och började skoja med mig, Lovisa tog min gaffel och började "mata" mig, 1-2 gånger tyckte jag de va kul men då sa jag att hon skulle sluta men hon fortsatte "mata" mig och behandlade mig som ett barn. Då såg en kille från min klass det och sa åt dom att sluta hålla på, och att han tänker prata med rektorn. Så Lovisa o Paula gick, och han stannade kvar med mig, trots att jag och han var inte så bra vänner, vi kunde bråka ganska ofta. Han frågade om jag inte skulle gå o prata med rektorn och berätta, för att han hade också tröttnat på L & P, då dom ropade och sa fula saker till honom hela tiden. Jag sa till honom att jag inte orkar bry mig, att lärarna kommer ändå inte göra något så det är bättre att låta det vara. Men han gick till rektorn ändå.
Sen var jag sjuk i några dagar och så tog jag samma buss som Paula av en slump då jag hade ignorerat henne i några månader i skolan och pratade knappt med henne pågrund av hennes beteende mot mig. Hon kom fram till mig i bussen och frågade om jag hade hört vad som har hänt med Lovisa, då berättade hon att killen från min klass gick till rektorn och berättade om Lovisa, och att hon hade blivit avstängd från skolan. Paula antog att jag skulle typ bli chockad o ledsen eller nått, men jag svarade bara "aha okej, vad bra att hon blev avstängd, rätt åt henne, så nu kommer du börja umgås med mig igen?"
 
Vi började umgås igen och mobbningen var inte lika "farligt" längre för vi började stå upp för oss själva mer och mer, samt att vi hade blivit lite mer "bitchiga" efter att vi hade umgåtts med Lovisa. Däremot vart det kaos i 9:an när vi åkte till Gamleby.
Allting började med att samma dag vi åkte till gamleby och vi kom fram så låg vårt rum på övervåningen och då hade vi balkong, och Paula hade börjat röka efter att hon började umgås med Lovisa då hon va emot rökning förr. Så hon vart röksugen så jag och hon stod lutade mot balkongen medans hon rökte, när vi var klara så började vi ventilera i rummet med hjälp av gardinerna försökte vi få ut röklukten då det var egentligen förbjudet samt att det fanns brandlarm i rummet och i byggnaden. Efter någon timme så knackade det på dörren och det var några tjejer från vår paralellklass som frågade om vi kunde byta rum för att dom ville inte ha rummet bredvid några som dom bråkade med eller något sådant. Vi ville vara snälla så vi sa ja. När vi bytte rum så glömde vi bort att Paula hade rökt så vi tänkte inte så mycket på röklukten, efter ett par minuter senare så säger ena tjejen väldigt högt framför en lärare "USCHHH DE LUKTAR CIGG DÄR INNE!" och dom överdrev fast dom själva brukade röka. Då började detta gänget berätta för alla att vi hade rökt i rummet, för om man bröt en regel så fick man åka tillbaka till Stockholm. Så dom försökte verkligen allt för att skicka hem oss. 
 
Del 3 kommer i nästa inlägg.

LÄMNA DIN KOMMENTAR HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Vad har du på hjärtat?: