MIN SKOLGÅNG 6AN-9AN / DEL 3

Men dom lyckades inte skicka hem oss för lärarna hade inget bevis på att vi hade rökt i rummet. Och de var en lärare som kom in i vårt rum precis efter att Paula hade rökt och hon kände inget så hon kunde övertyga alla lärarna om att vi "inte" hade rökt i rummet. 2 dagar innan hemgång så var det en annan kille som hade rökt men då hade lärarna sett honom röka, så dom skickade hem honom. Då började alla protestera och tyckte att vi borde också åka hem, det blev en sådan kaos att dom började protestera genom att spotta på våran dörr, lägga ketchup på vår dörr, dom stod utanför vår dörr och skrek på oss. Tillslut så hade vi ett möte med alla i matsalen där lärarna typ stod som våra bodyguards medans allas ögon var på mig och Paula. Lärarna bad alla att sluta hålla på för dom hade inget bevis på att jag eller P hade rökt i rummet. Men dom vart inte nöjda över lärarnas svar för dom var arga PÅ oss för att lärarna skickade hem deras kompis. Så en av vår lärare vaktade utanför våran dörr på nätterna och han satt och fick sova på en stol utanför vår dörr. Dagen innan vi alla skulle åka tillbaka till Stockholm så kom läraren in som hade varit inne hos oss precis efter att Paula hade rökt, hon bad oss erkänna om vi hade rökt och vi erkände och vi sa att om dom skickar hem Paula så åker jag också hem så vi började packa våra resväskor men hon sa att det var onödigt att göra det då alla skulle hem dagen efter. Så vi fick väldigt bra stöd utav lärarna den gången!
Dock pågick detta kaoset i några veckor och sen var det ÄNTLIGEN dags för 9:ans bal och 9:ans skolavslutning. Så otroligt skönt att bli av med alla människor från grundskolan förutom mina närmaste då, gick ut 9:an med fina betyg och kom in på gymnasiet!
 
Jag & Paula har ingen kontakt alls, vi har setts då vår gemensamma vän har velat träffa oss båda samtidigt men det var för 2 år sedan snart. Annars pratar jag inte med Paula, vår kontakt började försvinna när vi började gymnasiet och vi sågs mer sällan. Samt att jag aldrig kunnat släppa sättet hon svek mig på. Finns mycket annat som jag ej tagit upp som hon har gjort mot mig, därav aldrig kunnat släppa det.
Det har varit väldigt jobbigt att skriva om allt detta då det är jobbigt att prata om det med tanke på att det ger mig massa dåliga flashbacks och jag minns allting så detaljerat.
 
Glöm inte att läsa alla delarna från 2002-2008 till 2008-2012. Tack för att ni har läst!
Här kommer en bild från när jag var 14/15 år gammal.

LÄMNA DIN KOMMENTAR HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Vad har du på hjärtat?: