2018

 
Hej på er!!
Jag har faktiskt varit väldigt upptagen senaste dagarna. Jag firade nationaldagen med min killkompis Rateb, vi träffades i stan vid 10 och åt sushi! Sen åkte vi till Josefina och vi firade nationaldagen där, de va några tjejer som satte sig vid samma bord som mig och Rateb, dom testade lustgas så dom sa att jag skulle också köra! Så jag körde och det var så j*kla kul!! Det var en lyckad national-dag och de va så roligt för jag tog med mig en ballong hem och när jag satt på tåget så sprack ballongen och folk skrek haha!!
 
Jag kom hem och somnade ganska tidigt den dagen, sen träffade jag Christina vi åkte och solade, jag doppade mig litegrann och vi satt där i några timmar och pratade om allt möjligt. I Fredags så träffade jag Andreas och vi gjorde inget speciellt än att bara umgås och så följde jag med honom till kyrkogården för och besöka hans morfar. På lördagen hade jag myskväll med mina närmsta vänner och jag fixade allting i sista minuten, hade sådan tur att jag fick hjälp av mina vänner, föräldrar och min storebror. Jag gick och handlade med mamma och min brors son, vi köpte massor med frukter och sedan åkte jag hem och fixade mig, sen kom Andreas och hans kusin Daniel och några minuter senare kom resten.
Vi började fixa allting och fixade på balkongen då vi har nu ett bord där. Efter det så började alla dricka och det var så skön stämning då alla klickade och det kändes sjukt skönt!
Idag så fyllde min storebror år så vi åt tacos & cheesecake, vi vart i matkoma och Sandra var kvar här på hans födelsedag. Hon åkte för en timme sedan och jag ligger & vilar efter fullspäckad vecka!

LÄMNA DIN KOMMENTAR HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Vad har du på hjärtat?: