21 JUNI 2018

Jag har inte somnat ännu. Får ni också sömnproblem när det är sommartider?
Jag får sån energi och är uppe hela natten och på morgonen är jag super trött och somnar tillslut mellan 8-10 på morgonen. Det är så jobbigt för tillslut missar man hela dagen. 
Jag har faktiskt varit hemma senaste dagarna för jag har som sagt sömnproblem, skulle egentligen åka till en galleria igår med Christina och jag skulle lämna in CV:n. Sen skulle jag gå på sommarmingel men jag vaknade sent såklart så jag missade allting!
 
Så nu testar jag att dygna igen och hittills har det gått bra, hela natten och halva kvällen igår har jag suttit och laddat ner Sims då jag fick problem med att använda den så ville börja om och det tar så himla lång tid att ladda ner, den är fortfarande inte klar.
Jag ska iväg vid kl tretton, ska nämligen låna brorsans busskort och sen ska jag möta upp min killkompis för och hämta hans hemnyckel och sedan vidare hem till honom och jag ska städa hemma hos honom och så får jag pengar för det haha!
Jag har inget emot och städa andras hem då jag tycker det är avkopplande på något sätt samma sak med att inreda och städa i mitt sovrum, kan ibland gå upp mitt på natten från att ha legat i sängen hela dagen till att gå upp och städa eller rensa i mitt sovrum. Jag får så mycket energi på nätterna..
 
Efter att jag ska städa hos min killkompis så kanske jag åker och träffar Andreas om han kan annars kanske jag hänger en stund i stan efteråt ett tag eller så åker jag hem direkt, vi får se helt enkelt.
Ska snart ta ett skönt bad och börja fixa mig och sedan gå till tåget.
 
Hoppas ni får en bra dag!

LÄMNA DIN KOMMENTAR HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Blogg:

Vad har du på hjärtat?: